Lee Jun Young má z Imitation dobrý pocit

15:00 | 11.04.2021 Xiunka 0
Už příští měsíc vstoupí na obrazovky očekávaný seriál, ve kterém si zahraje mnoho členů nejrůznějších idol skupin.
Lee Jun Young
Lee Jun Young FOTO: twitter.com/YesAsia_Kpop
Fanoušci mnohých idol skupin netrpělivě očekávají premiéru seriálu Imitation, která je stanovena na 7. května. O čem seriál založený na stejnojmenném úspěšném webtoonu bude pojednávat? Lee Ma Ha je členkou dívčí skupiny Tea Party. Navzdory malé popularitě skupiny se Lee Ma Hae dostalo pozornosti médií díky její fyzické podobnosti s populární sólo zpěvačkou La Ri Ma. Během televizního pořadu, ve kterém se idolové účastní sportovních aktivit, Lee Ma Ha omylem zraní Hyuka, člena slavné chlapecké skupiny SHAX.
 
Jiný člen SHAX, Kwon Ryok, si v důsledku tohoto incidentu rozvíjí k této dívce silný odpor. Protože jsou ovšem oba dva obsazeni do stejného seriálu, jsou kromě něj nuceni potkávat se také v nejrůznějších televizních programech.

Mezitím se na scéně objevuje Lee Yu Jin, který je členem skupiny SPARKLING a od dětství se s Lee Ma Hou přátelí. Ke své kamarádce uchovává city a snaží se ji chránit před podlým jednáním ze strany Kwon Ryoka.
 
Tea Party:

Lee Ma Ha – Jung Ji So (hrála v oscarovém filmu Parasite)
Yu Ri Ah - Kim Min Seo
Shim Hyun Ji – Im Nayoung (I.O.I, PRISTIN)
 
SHAX:
Kwon Ryok - Lee Jun Young (U-KISS, UNB)
Do Jin - Yuri (JxR)
Kang Lee Hyun - Hwiyoung (SF9)
Lee Eun Jo - Chani (SF9)
Hyuk - Jong Ho (ATEEZ)
Han Jae Woo - Ahn Jung Hoon
 
SPARKLING:
Lee Yu Jin - Yun Ho (ATEEZ)
Minsoo  - San (ATEEZ)
Se Young - Seong Hwa (ATEEZ)
Hyun Oh - Lee Su Woong (Boys Republic)
 
Role populární sólo zpěvačky La Ri Ma se ujala Jiyeon ze skupiny T-ARA, CEO společnosti ztvární Danny Ahn z legendárních g.o.d a reportérku sledující každý pohyb idolů Shim Eun Jin z Baby V.O.X.
 
JunU-KISS, který delší dobu vystupuje pod svým pravým jménem Lee Jun Young, se prostřednictvím tohoto seriálu krátce vrátí k idol životu. „Ze scénáře a postavy jsem měl pocit, že bych mohl pokračovat v příbězích, které jsem jako idol nikdy nedokončil,“ prohlásil.
 
Protože jako center SHAX musí spolupracovat s umělci, kteří toho nemají za sebou tolik, co on, uvedl: „Z počátku jsem cítil trochu strach a byl ostražitý z toho, že jsem ve stejném týmu jako moji mladší kolegové. Obával jsem se, že bych o nich mohl začít smýšlet jako o juniorech. Snažil jsem se, abych je považoval za kolegy ze stejného oboru. Opakoval jsem si, že jsme jeden tým. Členové spolu dobře vycházeli a byly chvíle, kdy jsme vše považovali za skutečnost. Jsem vděčný, že jsem mohl spolupracovat s tak cool kluky.“
 
„Kwon Ryok je perfekcionista a detailista, ale když je sám, tak je trochu nemotora. Myslím, že jsem mu podobný tak z deseti procent. Stejně jako on jsem perfekcionista, ale nevypadám tak dobře jako postava z webtoonu. Myslím, že osobnost, kterou ukazujeme světu, je rovněž odlišná. Je center špičkové chlapecké skupiny, takže jsem dělal to nejlepší, abych vypadal co nejvíce cool. Pokud se SHAX písně dostanou do hitparád, tak společně natočíme hudební video.“
 
„Chci být čestným hercem, který si dokáže udržet dojem nevinnosti a vřelosti. Jsem vděčný, že na mě diváci po dlouhou dobu čekali. Možná mám v moha ohledech nedostatky, ale doufám, že na mě dokážou pohlížet kladně. Seriál Imitation se zrodil z tvrdé práce mnoha herců a členů štábu. Je to pro mě krásný, vřelý projekt. Doufám, že se na něj bude vzpomínat jako na seriál, který dokázal na diváky přenášet pocity vřelosti a nevinnosti dvacátníků.“

 
Máte v plánu seriál sledovat?
 
ZDROJ: mydramalist.com & soompi.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9