Jak se Kim Hee Sun pracuje s mladšími herci?

14:00 | 03.11.2020 Eunka 0
Herečka Kim Hee Sun hovořila o spolupráci s Joo Wonem a Kwak Si Yangem, o své kariéře a budoucích plánech. Přiznala, s jakými herci by chtěla v budoucnu hrát, a pro které by naopak byla už příliš stará.
Kim Hee Sun
Kim Hee Sun FOTO: soompi.com
V rozhovoru pro MK Sports Kim Hee Sun uvedla: "Říkám to tak často, že mi už vyschla ústa, ale Kwak Si Yang a Joo Won jsou opravdu milí herci. Jsou laskaví a seriózní v každém ohledu. I když jsou mladší než já, já jsem ta, kdo se od nich hodně naučil. Joo Won a já jsme spolu měli spoustu scén a on se o mě hodně staral. Šlo o spoustu maličkostí, které ale nelze považovat za malé. Cítila jsem, že to musí být velmi uctivý, starostlivý a milý člověk. Kwak Si Yang je také opravdu laskavý. Vždycky zkoušel, i když se nenatáčelo. Cítila jsem, že svou práci bere velmi vážně. Je to velmi laskavý člověk. Atmosféra na place byla vždy zábavná."

V posledních několika letech byla Kim Hee Sun často spárovávána s mladšími herci. Mezi příklady patří Faith (Lee Min Ho), Angry Mom (Ji Soo, Ji Hyun Woo), Room No. 9 (Kim Young Kwang) a Alice (Joo Won, Kwak Si Yang).

Pro Sports Chosun řekla: "Herci, kteří jsou starší než já, jsou mnohdy mnohem starší. Hercům, se kterými jsem vyrůstala, je kolem 50. Kdybychom společně natočili melodrama, mělo by to jinou atmosféru. Dělala jsem hodně melodramat s mladšími herci, u kterých byl mezi námi velký věkový rozdíl. Joo Won a já jsme sice nehráli v melodramatu, ale já mám ráda melodramata, ve kterých hraju s mladšími herci. Obávám se, že vypadám příliš staře a že občas vypadám jako jejich matka, ale když uvidím dobrý projekt s dobrými herci, chci to zkusit."

Na otázku, zda by chtěla pracovat s Nam Joo Hyukem nebo Park Bo Gumem, kteří natáčeli seriály se staršími herečkami, odpověděla: "Myslím, že by vypadali příliš jako moji synové. Taky chci říci, že jsme například s matkou Yeo Jin Gooa stejně staré. Joo Won je jedna věc, ale Nam Joo Hyuk a Park Bo Gum se narodili v době, kdy jsem debutovala a začala vydělávat peníze. Na univerzitu jsem nastoupila v roce 1995. Jak mohu dělat melodrama s dětmi, kterým byl rok, když jsem byla na vysoké škole? Myslím, že je to příliš extrémní. Samozřejmě, že by mi to lichotilo, ale to je tak všechno."

V rozhovoru s MBN jmenovala některé herce, se kterými by v budoucnu chtěla pracovat. "Je tolik dobrých herců," řekla. "Ale pokud jich musím pár vybrat, byli by to Kang Ha Neul a Yoo Ah In. Nesledoval jsem sice každou epizodu When the Camellia Blooms, ale mělo to na mě velký dopad. Yoo Ah In říká každý řádek s citem a opatrnou intenzitou. Sledovala jsem #Alive a viděla jsem jeho úplně novou stránku. Uvědomila jsem si, že je to herec, který snad byl seslán z nebe."

ZDROJ: soompi.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9