Casting nového KBS dramatu Imitation ovládli známí idolové

21:00 | 16.10.2020 KL-MI-NGU 0
Chystané variety drama stanice KBS zvané Imitation (Imitace) představuje hvězdnou sestavu herců z řad idolů.
Obsazení
Obsazení FOTO: soompi.com
Imitation je točené na základě stejnojmenného webtoonu od Kyung Ran Park, který pojednává o životech idolů v zábavním průmyslu. Tento webtoon je celosvětově populární s více než 3,73 miliony odběratelů na Kakao Page a více než 600 000 registrovaných komentářů.

Jeho drama adaptace je označována jako „variety drama“ a bude vedena Han Hyun Heeem (např. Rookie Historian Goo Hae Ryung, Solomon’s Perjury) a psána Choi Sun Young a Kim Min Jungem.



V castu můžeme najít Jung Ji So známou pro svou roli v oscarovém filmu Parasite, Yunha, Seonghwu, Jongha a Sana z ATEEZ, Chaniho a Hwiyounga ze SF9, Juna z U-KISS, JiyeonT-ARA, bývalou členku I.O.I a PRISTIN Lim Nayoung, Yuri, Ahn Jung Hoona (drama A-TEEN), Minseo (drama It's Okay To Be Sensitive 2), Suwoonga z Boys‘ Republic, Danny Ahna z g.o.d a nakonec Shim Eun Jin (Baby V.O.X).

Jung Ji So, Minseo a Lim Nayoung budou vystupovat jako členky dívčí skupiny Tea Party. Jung Ji So si zahraje jako Maha, center Tea Party, jež je talentovanou tanečnicí a začíná s herectvím. Lim Nayoung bude hrát Hyun Ji, bývalou center a visual Tea Party a Minseo bude vystupovat jako Ria, leader a vokalistka skupiny.

Jiyeon ze skupiny T-ARA najdeme za postavou Larimy, top sólo umělkyně mezi idoly.

Jun z U-KISS, Chani a Hwiyoung ze SF9, Jongho z ATEEZ, Yuri a Ahn Jung Hoon se  nám předvedou jako členové chlapecké skupiny SHAX. SHAX je top chlapecká skupina, která dominuje hudebním žebříčkům. Jun si zahraje centera skupiny, Kwon Ryuka, který je směsicí talentu, pohlednosti a roztomilé neohrabanosti.



Chani vystoupí jako bývalý člen skupiny Eun Jo, jenž je stejně starý jako Ryuk. Eun Jo a Ryuk byli nejpopulárnějšími členy SHAX a zároveň i sobě navzájem rivaly a přáteli. Jongho bude hrát Hyuka, nejmladšího člena skupiny, Hwiyoung ztvární Yihyuna, vokalistu a producenta skupiny. Yuri si zahraje Do Jin, která má na starosti různorodost týmu, Ahn Jung Hoon se ukáže jako leader skupiny, Jae Woo.

Yunho, Seonghwan a San z ATEEZ se spolu Suwoongem z Boys‘ Republic předvedou jako členové skupiny Sparkling. Yunho zahraje Yoo Jina, centera skupiny, který za jemným zjevem a sladkým úsměvem ukrývá vytrvalou a trpělivou vše-snášející osobnost. Suwoong představí bývalého centera Sparkling, Hyun Oha, Seonghwa a San si zahrají další členy skupiny, a to Min Soo-a a Se Younga.

Danny Ahn se na televizních obrazovkách objeví jako CEO agentury skupiny Tea Party, Ji Hak a Shim Eun Jin se ukáže jako reportérka Byun, jež hlídá každý krok idolů.

Produkční tým Imitation uvedl: „Drama obsahuje setkání žhavých nováčků současnosti s idoly první a druhé generace. Prosím, těšte se na jejich vzájemné působení, až přivedou své unikátní charaktery k životu. Skrze Imitation, které oživuje vážný a dramatický svět idolů, vám dodáme drama s různými kouzly jako speciální dárkový set."

Imitation se objeví na vašich obrazovkách v první polovině roku 2021. Těšíte se?

ZDROJ & FOTO: soompi.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9