[AKTUALIZOVÁNO] Street Dance opět ovládne Čínu

14:00 | 24.05.2020 Xiunka 1
Máte rádi volnost, nezávislost a tanec? V nové sérii Street Dance of China uvidíme opravdu působivou sestavu mentorů.
Lay Zhang, Jackson Wang, Wang Yibo
Lay Zhang, Jackson Wang, Wang Yibo FOTO: twitter.com/_97o8o
Číňané se doslova vyžívají v různých typech reality a survival show. Po obrovském úspěchu The Rap of China se začalo vysílat Street Dance of China, vůbec první show zaměřená na street dance. Mezi mladými Číňany se show stala okamžitě hitem. Tento fakt dokazuje skutečnost, že krátce po zahájení vysílání první série na online video platformě Youku díly dosahovaly přes 1,3 miliard zhlédnutí a získaly mnoho pozitivních recenzí.

V první sérii působily čtyři celebrity jako vedoucí týmů neboli mentoři. Patřili mezi ně Jackson Yi, člen slavné skupiny TFboys, dále Z.TAO, Han Geng a taiwanský zpěvák Show Luo. V druhé sérii působili Jackson Yi, Show Luo, Han Geng a Vanness Wu.

Fanoušky této populární show zajímá, kdo se nám v rolích mentorů představí letos. Před pár dny se na sociálních sítích objevily zvěsti tvrdící, že se Jackson Wang připojí k Lay Zhangovi (Zhang Yi Xing / Lay z EXO) coby mentor. Těchto zvěstí si rychle všimli fanoušci skupin EXO a GOT7 a pídili se po pravdě. Youku tuto skutečnost potvrdilo. Lay Zhang je prvním mentorem a Jackson Wang druhým. Otázkou zůstává, kdo je třetím.

Je to idol, který začal tančit v jedenácti letech. V pouhých třinácti se dostal do TOP 16 v profesionální street dance soutěži a v sedmnácti debutoval jako idol. V devatenácti se připojil k variety programu Day Day Up a o dva roky později se stal tanečním mentorem v Produce 101. Obrovskému úspěchu se mu dostalo ztvárněním hlavní role v dramatu The Untamed. Kdo to je? Nikdo jiný než Wang Yibo ze skupiny UNIQ.



Fanoušci okamžitě začali podezřívat tvůrce třetí série, díky čemuž vznikají nejrůznější vtípky. Jak je to možné? Pokud k sobě dáme jména Jackson Wang, Zhang Yi Xing a Wang Yibo, tak jejich pospojováním dostaneme Wang Yibo.

Show Luo, který působil v předešlých sériích, se vzhledem k jeho velkému skandálu v letošní řadě neobjeví. Producenti show okamžitě začali zvažovat, kdo by mohl být čtvrtým mentorem. Po krátkou chvíli se sociálními sítěmi šířil drb, který uváděl, že mentorem bude Vanness Wu, což se nakonec nepotvrdilo. Nyní již víme, že za čtvrtého mentora byl oficiálně zvolen Wallace Chung. Tento veterán, který debutoval v roce 1993, svými zkušenostmi vyváží ostatní mladé mentory. Jedná se o celebritu s mnohaletými zkušenostmi. Věkový rozdíl mezi mentory bude rozhodně zajímavé sledovat.

   

Předpokládá se, že se Street Dance of China Season 3 začne vysílat v červenci. Těšit se můžeme na 23 epizod. Zaujala vás třetí série?

 
ZDROJ: cgtn.com & uschinatoday.org
FOTO: twitter.com/_97o8o

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9