Seriál Rugal slibuje akční scény, vypracovaná těla a silný příběh

16:00 | 29.03.2020 Eunka 2
Co řekli herci a režisér na tiskové konferenci k novému seriálu Rugal od OCN? Proč bychom si jej neměli nechat ujít? Pojďme se na to podívat!
Obsazení na tiskovce
Obsazení na tiskovce FOTO: soompi.com
Tiskové konference k seriálu Rugal se zúčastnili režisér Kang Chul Woo a herci Choi Jin Hyuk, Park Sung Woong, Jo Dong Hyuk, Jung Hye In, Han Ji Wan a Park Sun Ho. 

Rugal je sci-fi akční thriller o zvláštní organizaci s názvem Rugal, která používá biotechnologická vylepšení v boji proti hlavní teroristické organizaci jménem Argos. Choi Jin Hyuk hraje Kang Ki Buma, policejního detektiva, který ztratí manželku a obě oči vlivem Argosu a dostane bionické oči od Rugala, aby se mohl zaměřit na pomstu. Park Sung Woong hraje Hwang Deuk Gooa, největšího darebáka v Argosu.

Když přišla řeč na význam slova Rugal, režisér Kang Chul Woo prozradil: "Vychází z čínských znaků pro slzy a suché. Hlavní postava, kterou hraje Choi Jin Hyuk, ztratí obě oči a dostává nové. Rugal představuje, jak jeho emoce vyschnou a on se stává monstrem, aby se mohl pomstít."

Drama je založeno na webovém komiksu a režisér dodal: "Došli jsme ke dvěma hlavním tématům příběhu: k pomstě jednoho člověka a použití bionických očí. Protože jde o žánr sci-fi, usilovně jsme pracovali na vyprávění příběhu, aby působil jako skutečný a ne falešný. Abych byl upřímný, jedná se o nový žánr pro korejská dramata. Kinematografie i zvukové efekty se budou lišit od toho, co jste viděli dříve."

Proč seriál sledovat? Choi Jin Hyuk uvedl: "Myslím, že mnoho lidí si toto drama užije, protože má spoustu akčních scén. Postavy v seriálu budou znovuzrozeny jako lidské zbraně, prostřednictvím biotechnologie po přetrvávající emoční bolesti. Je to černá komedie, která ukazuje růst a bolest postav. Doufám, že mnoho lidí v seriálu najde něco, co se jim zalíbí. Můžete to také brát jako novou výzvu v novém žánru."

 

Park Sung Woong řekl: "Vrátil jsem se k hraní darebáků. Diskutoval jsem o tom, jak působit silně a hrát darebáka jinak než obvykle. Zjistil jsem, že je v pořádku, když nejste při smyslech. Normálně se připravuji asi na 70-80 procent, když jdu na scénu, ale tentokrát jsem do toho dal každý den 120 procent."

Jung Hye In, která hraje Song Mi Nu z Rugal, přiznala: "Bylo by lží říci, že jsem se necítila pod žádným tlakem při ztvárnění role. Při prvním natáčení jsem byla opravdu nervózní, protože jsem chtěla hrát dobře. Režisér a ostatní herci mi poskytli spoustu rad. Když jsem sledovala své scény, viděla jsem, jak mám ztuhlé tělo, kvůli nervozitě. Zkušenější kolegové mi řekli, abych zapomněla na potřebu vypadat dobře a jen se ponořila do role. To mi hodně pomohlo."

Park Sun Ho poznamenal: "Má postava má vylepšené tělo, považuji tedy tělo, které jsem si vylepšil prostřednictvím cvičení, za svůj nástroj." Park Sung Woong dodal: "Herci se museli často svlékat a ukazovat těla, takže jsme hodně cvičili. Nepil jsem alkohol 60 dní a chodil jsem do posilovny a boxoval. Choi Jin Hyuk a Jo Dong Hyuk také hodně cvičili. Park Sun Ho je nejhubenější, ale říká, že jeho tělo je jeho nástroj."

Na téma hodnocení Park Sun Ho řekl: "Jelikož se jedná o nový žánr korejských dramat, byl bych rád, kdybychom dostali nejvyšší hodnocení pro seriál od OCN." Choi Jin Hyuk doplnil: "Myslím, že hodnocení je otázkou štěstí. Protože v tomto dramatu hrají herci ze seriálů Life on Mars, Tunnel a Bad Guys, bylo by hezké, kdybychom dostali kolem devíti procent. Pokud překročíme devět procent, myslím, že můžeme udělat druhou řadu."

Seriál se začal vysílat 28. března. Hodláte ho sledovat?

ZDROJ&FOTO: soompi.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9