Jackie Chan vydal první trailer ke svému novému filmu

16:00 | 27.06.2017 Kali 0
Jackie Chan opět řádí na filmovém plátně - tentokrát jde o akční drama s názvem The Foreigner a dočkáme se jej už letos na podzim. Pojďte se podívat na první trailer k filmu.
Přestože Jackie Chan oslavil již své 63. narozeniny, stále točí filmy jako na běžícím páse. Čtyři měsíce po uvedení svého posledního filmu do kin (Kung Fu Yoga), pustil herec do světa trailer ke svému nadcházejícímu filmu The Foreigner (Cizinec).

Po delší době, kdy se tento hongkongský herec věnoval spíše jen akčním komediím, přichází změna a Jackie nám přináší nové akční drama, kde si zahraje po boku Pierce Brosnana.

Film vznikl v rámci čínské a britské produkce a bude se odehrávat právě ve Velké Británii. Předlohou snímku se stal román The Chinaman (Číňan) od Stephena Leathera z roku 1992. Režírovat jej bude Martin Campbell, který má na kontě filmy jako Casino Royale, Green Lantern nebo Zorro: Tajemná tvář.

A o čem vlastně film bude? Hlavní hrdina filmu je Quan Ngoc Minh (ztvárněný právě Chanem), pokorný londýnský businessman, jehož dlouho pohřbená minulost znovu vyvěrá na povrch, když přísahá odplatu. Tu nepřísahá nikomu jinému než vrahům své náctileté dcery, která umírá při teroristickém útoku. Při jeho neúprosném pátrání po teroristech se dostává do hry na kočku a myš s britským vládním úředníkem (Pierce Brosnan), jehož vlastní minulost je možná klíčem k nalezení teroristů.



Natáčení se neobešlo bez komplikací. Například při natáčení v únoru 2016 v Londýně byl v rámci filmu odpálen na mostě klasický dvoupatrový autobus. Zděšení přihlížející si tehdy mysleli, že se jedná vážně o teroristický čin. Na sociálních sítích si pak místní stěžovali, že výbuch nebyl dostatečně dopředu ohlášen. Nakonec se ukázalo, že vše ohlášeno ale bylo.

Film by se do kin měl dostat v září tohoto roku.

ZDROJ: deadline.com, nbcnews.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9