Jackie Chan poslal občerstvení Kim Hee Sun a štábu Angry Mom

14:31 | 23.04.2015 Eunka 2
Populární herec Jackie Chan je známý svou štědrostí a tentokrát podpořil svou kolegyni Kim Hee Sun, která v současné době natáčí seriál Angry Mom. 
Kim Hee Sun a květiny od Jackieho
Kim Hee Sun a květiny od Jackieho FOTO: haezuk.com
Překvapení vždycky potěší a tak není divu, že všechny herce i štáb seriálu Angry Mom potěšilo, když obdrželi pořádnou nálož jídla od slavné hvězdy Jackieho Chana. Ten tak chtěl podpořit svou kolegyni, herečku Kim Hee Sun, která s ním v roce 2005 natáčela film The Myth, díky kterému se spřátelili, a také se zúčastnila jeho charitativního koncertu Peace & Love & Friendship, který se konal v roce 2014. 

Jackie sice nemohl přijet osobně, ale poslal alespoň milou video zprávu. Dobroty a květiny, které byly určeny herečce za něj předali chlapci ze skupiny JJCC, kteří dokonce pomáhali jídlo servírovat. 



Kim Hee Sun si Jackieho velmi váží a na tiskové konferenci řekla: "Moje generace na jeho filmech vyrůstala. Moje seriálová hrdinka Jo Kang Ja je velká bojovnice, takže nás s režisérem napadlo, že by bylo skvělé, kdyby se v seriálu objevil i Jackie Chan jako její instruktor bojových umění."

To by bylo sice hezké, ale bohužel to nevyšlo, neboť Jackie má velmi nabitý program. Místo toho poslal plný náklaďák jídla a znovu tak dokázal, že umí být pozorným a štědrým přítelem.


ZDROJ &FOTO: soompi.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9