TO1 (TOO)

Autor Xiunka, 22.03.2020
Alba REASON FOR BEING: 仁 (Rememberance)
Členové Jae Yun, Chi Hoon, Dong Geon, Chan, Ji Su, Min Su, J.YOU, Kyung Ho, Jerome, Woong Gi
Aktivní 2020 - současnost
facebook.com/TO1offcl
twitter.com/TO1_offcl?
instagram.com/to1_offcl
cafe.daum.net/TO1

TOO je desetičlennou skupinou vytvořenou prostřednictvím idol projektu World Klass od Mnet. Oficiálně debutovala 1. dubna 2020 s mini albem REASON FOR BEING: 仁 (Rememberance).

2019: World Klass

Koncem června 2019 společnost Stone Music Entertainment oznámila, že bude spolupracovat s n.CH Entertainment na vzniku nové chlapecké skupiny TOO prostřednictvím globálního idol projektu World Klass od Mnet.

Pojmenování TOO je zkratkou pro 'Ten Oriented Orchestra'. O pár dní později se ukázalo, že se tohoto idol projektu zúčastní dvacet trainee, kteří nepocházejí pouze z Koreje, a navíc, že debutu se dočká pouze polovina z nich. Koncem července byla postupně odhalena identita těchto trainee.

Idol projekt se začal vysílat začátkem října. V jeho průběhu chlapci vystoupili také během populární události v Thajsku, kterou je KCON. Podporu jim vyjádřil Daehwi ze skupiny AB6IX, který v minulosti působil ve slavné projektové skupině WANNA ONE. Dokázal se tak do chlapců vcítit a poslouchat jejich obavy.

Poslední epizoda idol projektu byla odvysílána začátkem prosince. Do finálové skupiny se probojovali J.YOU, Chan, Han Jun, Woong Gi, Kyung Ho, Dong Geon, Min Su, Chi Hoon, Jerome a Ji Su. Krátce po odvysílání poslední epizody a odhalení finální sestavy bylo oznámeno, že Han Jun ze skupiny odchází a na jeho místo nastoupí Jae Yun.

2020: REASON FOR BEING: 仁 (Rememberance)

Společnosti Stone Music Entertainment a n.CH Entertainment, které se na managementu skupiny podílejí, po vydání prvního setu individuálních fotografií, pomoci něhož byli jednotliví chlapci oficiálně představeni, oznámili, že byl debut s prvním mini albem REASON FOR BEING: 仁 (Rememberance) přesunut z 18. března na 1. dubna.

Kromě působivých teaser fotografií byl předběžně zveřejněn krátký úsek hudebního videa titulní skladby Magnolia. Celý videoklip byl zveřejněn den před vydáním mini alba.

 

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9