FANTASTICS from EXILE TRIBE

Autor koti, 18.05.2019
Členové Sekai, Taiki Sato, Natsuki Sawamoto, Leiya Seguchi, Natsuki Hori, Keito Kimura, Yusei Yagi, Sota Nakajima
Aktivní 2016 - současnost
m.tribe-m.jp/Artist/index...
twitter.com/fantastics_fe...
instagram.com/fantastics_...

FANTASTICS from EXILE TRIBE je japonská taneční a pěvecká skupina agentury LDH JAPAN. Skupina má celkem 8 členů, a to dva zpěváky a šest tanečníků. Datum jejich oficiálního debutu je 5. prosince 2018.

Dne 29. prosince 2016 bylo vybráno 7 tanečníků, kteří měli utvořit novou taneční skupinu. O měsíc později, 31. ledna 2017, bylo oznámeno, že skupina bude mít název FANTASTICS a jejími členy bude 5 chlapců z tanečního týmu EXILE GENERATIONS. Byli jimi Natsuki Sawamoto, Leiya Seguchi, Shota Nakao, Natsuki Hori a Keito Kimura. Dalšími dvěma oznámenými členy byli Sekai a Taiki Sato, kteří již v té době působili ve skupině EXILE a ve FANTASTICS nyní budou oba plnit funkci leaderů. V únoru se skupina vypravila na své první Musha Shugyo, což je série minikoncertů, při kterých členové mohou získat cenné zkušennosti. Zpěváci Yusei Yagi a Sota Nakajima se ke skupině připojili 20. prosince skrze program VOCAL BATTLE AUDITION 5.


FANTASTICS from EXILE TRIBE v roce 2017

V březnu 2018 Shota oznámil, že mu byla diagnostikována rakovina žaludku a přeruší tak své aktivity ve skupině, aby se mohl plně soustředit na léčbu. Dne 14. dubna skupina v osmi členech započala své druhé Musha Shugyo s názvem FANTASTIC 9 a o necelý měsíc později, 4. května, se podílela na digitálním singlu skupiny EXILE, Turn Back Time, věnovaném Shotovi. Ve videoklipu k této písni mu všichni členové ze všech skupin EXILE TRIBE vyjadřují podporu prostřednictvím psaných vzkazů. Shota bohužel 6. července rakovině podlehl.


Turn Back Time

Během prvního koncertu z turné EXILE LIVE TOUR 2018-2019 STAR OF WISH skupiny EXILE, konaného 15. září 2018, bylo oznámeno, že se FANTASTICS oficiálně přidávají k EXILE TRIBE a budou debutovat 5. prosince se singlem OVER DRIVE. Svůj druhý singl, Flying Fish, skupina vydala 3. dubna 2019.


OVER DRIVE a Flying Fish

ZDROJ & FOTO: exile-tribe.fandom.com

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9