HONEST BOYZ®

Autor koti, 08.05.2019
Členové Verbal, Naoto, Nigo, Mandy, Sway
Aktivní 2016 - současnost
instagram.com/honestboyz_...

HONEST BOYZ® jsou japonskou hip-hopovou skupinou zformovanou roku 2016 v agentuře LDH a má celkem 5 členů. Jsou jimi Naoto, Verbal, Sway, Mandy a Nigo. Skupina uskutečnila svůj debut v roce 2017 se singlem PART TIME HERO, který byl znělkou k seriálu NIGHT TIME HERO NAOTO, v němž si právě Naoto zahrál hlavní roli. Druhý singl YO! zazněl ve filmu HIGH & LOW THE MOVIE 2 / END OF SKY. Tyto 2 singly se umístily na první příčce v iTunes Songs Chart.

Na svém třetím singlu, HeartBreakerZ, skupina spolupracovala s rapperem CRAZYBOY. Vyšel v únoru 2018 a v iTunes Songs Chart se umístil na druhém místě. Ve stejném roce, v červnu, byla vydána další spolupráce skupiny. Tentokrát se jednalo o píseň s názvem BEPPING SOUND a ke skupině se tentokrát přidal Hiroomi Tosaka. Jde o jejich první singl, ke kterému byl natočený videoklip a produkoval ho člen HONEST BOYZ®, Nigo. V listopadu následovalo vydání pátého singlu, na kterém skupina spolupracovala s celosvětově uznávaným umělcem Pharrellem Williamsem. Videoklip k této skladbě opět režíroval Nigo.


BEPPING SOUND a TOKYO DIP

V březnu 2019 skupina vydala remake hitu Sakura, původně vydaného v roce 2005 rockovým duem Kobukuro, se kterým také na této předělávce spolupracovala. Zároveň jde o první singl, který byl vydán ve fyzické podobě.

ZDROJ: ldh.co.jp

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9