GreatGuys

Autor Xiunka, 23.08.2018
Alba Last Men, Ganda, Take Off, Trigger, WE′RE NOT ALONE_Chapter1: It′you
Členové Jae l, Ho Ryeong, Han Eul, Da Un, Dong Hwi, Dong In, Hwal Chan, Ui Yeon a Baek Gyeol
Aktivní 2017 - současnost
dnaent.co.kr/index.asp
youtube.com/channel/UCYzX...
facebook.com/ggtiger758/
twitter.com/GreatGuys_twt
instagram.com/greatguys_o...

GreatGuys je tzv. skupina modelů ze společnost DNA Entertainment vyznačující se vzrůstem členů. Členy nelze přehlédnout, jelikož jejich průměrná výška je krásných 184 cm. Jsou jimi Jae l, Ho Ryeong, Han Eul, Da Un, Dong Hwi, Dong In, Hwal Chan, Ui Yeon a Baek Gyeol. Fanoušci skupiny se nazývají Grace.

Každý z členů představuje jinou osobnost nebo vlastnost. Jael je šarmantní, Ho Ryeong důvěryhodný, Han Eul krásný, Da Un šťastný, Dong Hwi dobře vypadající, Dong In mužný, Hwal Chan živý, Ui Yeon loajální a  Baek Gyeol měkký.

Oficiálně na hudební scénu chlapci vstoupili v srpnu 2017 s prvním singl albem Last Men. V dubnu 2018 uskutečnili první návrat s druhým singl albem Ganda, ve kterém vyznávali lásku dívce, do níž se zakoukali. Na textu se podíleli Dong In a Da Un.



Ještě tentýž rok v říjnu vydali své první mini album Take Off s titulní skladbou ILLUSION. V dubnu 2019 jsme si mohli vychutnat poslech energického pozitivního třetího singl alba Trigger s titulní skladbou DANG!, jíž hudební video je pojato humornou formou.

V říjnu chlapci zahájili sérii WE'RE NOT ALONE skrze druhé mini album WE'RE NOT ALONE_Chapter1: It'you společně s hudebním videem titulní skladby Be On You. S druhým mini albem skupina vyrazila na první fan turné po Jižní Koreji.

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9