BEATWIN

Autor AsianStyle, 23.02.2017
Alba She’s My Girl – digital single), I.NO - digital single, Illusion – digital single, Insatiable, Come to Me, Rising Sun – digital single), Don’t Go – digital single
Členové Seon Hyeok, Young Jo, Jung Ha, Yoon Hoo, Seong Ho, Sang Gyu (bývalý člen)
Aktivní 2014 - súčastnosť
www.beatwin.co.kr
www.youtube.com/BEATWINof...
www.facebook.com/BEATWIN2...
twitter.com/BEATWIN_
www.instagram.com/beatwin...
BEATWIN (비트윈) sú 5-členná kórejská chlapčenská skupina spoločnosti Elen Entertainment, predtým známej ako Heavenly Star Content. Táto skupina debutovala 6. januára 2014 so singel albumom Exclusive, pôvodne so šiestimi členmi.
 
Ich debutobou skladbou je She’s My Girl, čo je tanečná a energická pesnička. Ešte predtým však debutovali v Japonsku, a to s piesňou I,No. Po ich úspechu v Kórey i v Japonsku vydali zopár singel albumov, napríklad Illusion či Shekira - kórejské i japonské.

 
 
V roku 2015 vydali BEATWIN svoj prvý mini album s názvom Insatiable. Stalker sa stal titulnou piesňou tohto albumu a je to taktiež jedna z najznámejších skladieb tejto skupiny. Následovne vydali v júli 2016 druhý mini album nazvaný Come To Me.


Naposledy sa k nám BEATWIN vrátili s dojemnou piesňou Rising Sun na jeseň a vo februári 2017 s emotívnou baladou nazvanou Don’t Leave.

 

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9