Cha Yoon Ji

Autor Eunka, 12.01.2017
Alba I Dream
Aktivní 2017 - současnost
instagram.com/yoooon_g_/
Jméno: Cha Yoon Ji 차윤지
Umělecké jméno: I 아이
Povolání: Zpěvačka
Datum narození: 2. prosince 1996
Místo narození: Kwangju, Jižní Korea
Rodina: Bratr Baro z B1A4



Cha Yoon Ji, která používala také umělecké jméno I, se narodila v Kwangju a jejím starším bratrem je Baro, bývalý rapper skupiny B1A4. Až do října 2018 spadala pod WM Entertainment, stejně jako její bratr, jenž však společnost opustil dříve než ona. Trénovala zhruba šest let, na debut si tedy musela nějakou dobu počkat, neustále se odsouval.

Prohlásila, že má jinou povahu než její bratr a že nechce těžit z jeho slávy. Ráda by dosáhla úspěchu sama, bez jeho pomoci. Miluje tanec i zpěv a o kariéře zpěvačky snila už od dětství. Říká si I, protože chce dát najevo, že to byla ona sama, kdo chtěl vždycky tančit a zpívat a také chce lidem ukázat, jaká doopravdy je. Na rozdíl od Bara není vůbec sportovní typ.



Debutu se konečně dočkala 12. ledna 2017, když vydala své první mini album I Dream. Natočila také videoklip k titulní písni I Wish, na které s ní spolupracoval známý rapper Tiger JK. Dne 5. října 2018 vyšlo najevo, že odešla z WM Entertainment. Rozhodla se, že nadále bude vystupovat pouze jako Cha Yoon Ji. 

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9