Kim Feel

Autor Eunka, 05.04.2016
Alba Feel Free, From Feel, Yours, Sincerely
Aktivní 2011 - současnost
www.facebook.com/kimfeel/
twitter.com/feel_kim29
instagram.com/sincerelyfe...
instagram.com/kimfeel_off...
Jméno: Kim Feel
Známý i jako: Feel Kim, Kim Phil, Pill Kim
Datum narození: 27. září 1986
Povolání: Zpěvák
Výška: 183 cm
Váha: 71 kg
Krevní skupina: A


Kim Feel je především známý jako finalista soutěže Superstar K6. Patří pod agenturu MMO Entertainment. Tvrdí o sobě, že touží po svobodě a nechce svou hudbu spoutávat konvencemi. Rád by svým fanouškům ukázal různé druhy hudby, kterou si píše povětšinou sám.



Na začátku své hudební kariéry vydal několik neoficiálních singlů, k nimž patří například Bye December nebo Cry. Pak přišel na řadu romantický singl Marry Me, jenž vyšel v dubnu 2015 a mohl se pochlubit přímo svatebním klipem. Kromě toho se podílel na několika OST k seriálům.

Teprve 11. června 2015 vydal své první mini album nazvené Feel Free. To obsahovalo šest skladeb. K titulní Stay With Me vyšel samozřejmě i videoklip. Jeho agentura uvedla, že šlo o skutečný oficiální debut.



Po vydání mini alba se začalo hovořit o tom, že ho čeká povinná vojenská služba. Měl narukovat koncem roku. Agentura však nesdělila přesné datum a ani nic určitého, takže podrobnosti zatím nevíme. V listopadu 2016 pak fanoušky překvapil, když vydal singl s názvem Monster.

Druhé mini album From Feel stihl vydat ještě před Vánoci, 6. prosince 2016. Všechny písně, včetně titulní Seongbukdong, si složil a otextoval sám. Do armády nastoupil 31. ledna 2017 jako pracovník veřejné služby a vrátil se v lednu 2019. V říjnu téhož roku se vrátil se singelm Love 2. Píseň si napsal a otextoval sám.


Své první dlouhohrající album Yours, Sincerely vydal až 13. prosince 2019. Jeho cílem bylo utěšit posluchače v zimním, depresivním období. Titulní píseň Excuses je plná emocí a video ukázalo čtyři dějové linky a noční smutek.


FOTO: facebook.com/superstark, instagram.com/kimfeel_official/

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9