Sam Kim

Autor Eunka, 30.03.2016
Alba My name is Sam, I am Sam, Sun And Moon
Aktivní 2013 - současnost
www.antenna.co.kr/front/m...
www.youtube.com/user/leeg...
www.facebook.com/official...
twitter.com/leegititssam
instagram.com/leegititssa...
Jméno: Sam Kim
Korejské jméno: Kim Gun Ji
Povolání: Zpěvák
Datum narození: 19. února 1998
Místo narození: Federal Way, Washington, USA


Talentovaný písničkář, který miluje zpěv a hru na kytaru, se narodil v USA a v Koreji je známý především díky soutěži K-pop Star 3, ve které se umístil na 2. místě. V rámci soutěže nazpíval a vydal několik singlů, například I'm In Love, Honey, LiesThat XX.

Poté podepsal smlouvu s vydavatelstvím Antenna Music, které se zaměřuje na indie interprety. Pak už byl čas na oficiální debut, a proto bylo v březnu 2016 oznámeno, že vydá debutové album, které bude rozděleno na dvě části. První část nesla název My name is Sam a vyšla jako singl 28. března spolu s videoklipem k titulní písni Mama Don’t Worry.



Druhá část dostala název I am Sam a vyšla 10. dubna, spolu s videoklipem k písni No. Každá jednotlivá část obsahuje skladby, které si Sam Kim sám složil. O pár měsíců později, v polovině července Sam nazpíval spolu se zpěvačkou Kwon Jin Ah duet For Now

V lednu 2017 spolupracoval s rapperem jménem LOCO a v rámci projektu Boys and Girls Music Project Vol. 1 vydali skladbu Think About' Chu. V následujícím roce o něm zas tolik slyšet nebylo, ale v říjnu 2018 oznámil, že vydá album Sun And Moon složené ze dvou částí. První část vyšla 23. října a druhá, tedy celé album, 22. listopadu. V srpnu 2019 vydal groovy R&B song Where's My Money.

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9