4TEN

Autor Eunka, 26.06.2015
Alba Tornado, Why?, Go Easy, Jack Of All Trades
Členové Hyeji, Hyejin, Heeo, Yun
Aktivní 2014 - současnost
www.jungleent.com
www.youtube.com/user/offi...
www.facebook.com/official...
twitter.com/4TEN_Official
Tato dívčí skupina se nejprve jmenovala 4TEN a skládala se ze čtyř členek: Hyeji, Hyejin, TEM a Eujin. Později pak byla přejmenována na POTEN. A jak se říká: "Do třetice všeho dobrého", nakonec se opět vrátila k názvu 4TEN.

Jako 4TEN debutovaly 26. srpna 2014 se singlem Tornado. Ještě v lednu 2015 nazpívaly další singl Why? a poté TEM a Eujin ze skupiny odešly.

Dne 19. června oznámila Jungle Entertainment, pod kterou spadají, že budou mít comeback jako pětičlenná dívčí skupina POTEN. Přidaly se k nim tři nové členky: Heeo, Yun a Hajeong. Název POTEN byl odvozen od slova potenciál. 



Společnost nejprve díky tajemným foto upoutávkám představila nové členky a oznámila, že dívky jely natáčet MV ke svému novému singlu Go Easy, který nakonec vyšel 3. července 2015, až do USA, Los Angeles. Toto video vyšlo ve stejný den jako singl.

Jak jsme naznačili v úvodu, skupina se později vrátila ke starému názvu. Hajeong začátkem roku 2016 odešla a dívky zůstaly zase čtyři. Proto se staré jméno 4TEN doslova samo nabízelo a bylo na čase, aby přišel comeback. Dne 23. února vyšlo dívkám první mini album, nazvané Jack Of All Trades. K němu byl vydán videoklip Severely.


FOTO: twitter.com/POTEN_Official

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9