IMFACT

Autor Eunka, 19.04.2015
Alba Lollipop, Revolt, L.L
Členové Lee Sang, Ji An, Je Up, Tae Ho, Ung Jae
Aktivní 2016 - současnost
www.imfact.net
www.youtube.com/channel/U...
www.facebook.com/official...
twitter.com/IMFACTofficia...
instagram.com/official_im...
IMFACT jsou nová pětičlená chlapecká skupina, která spadá pod společnost Star Empire. Budoucí fanoušci je mohli poprvé spatřit v dubnu 2015 na setkání s fanoušky a pak se jen čekalo, kdy budou debutovat. Původně měli vyjít na scénu již ten samý rok v květnu, ale nakonec si museli počkat a jejich debut byl stanoven na 27. ledna 2016.

Název IMFACT je vlastně složen ze dvou výrazů, tedy I'm Fact a Impact. První hovoří o tom, že skupina hodlá propagovat opravdovou a poctivou hudbu a druhý slibuje, že by kluci rádi ovlivnili dnešní hudební scénu. Název oficiálního fanklubu: IF.



Chlapci se mohou pyšnit tím, že mají výrazný talent na skládání hudby a textů, což se projevilo i na jejich debutovém singlu, který dostal název Lollipop a vyšel 27. ledna 2016 spolu se stejnojmenným MV.

Návrat s novým singlem si kluci připravili na podzim. Úplně změnili styl i image a 11. listopadu vydali singl Revolt a videoklip k titulní skladbě Feel So Good. I tentokrát se na svých písních autorsky podíleli.

Na začátku roku 2017 rozhodli, že budou v rámci projektu IMFACTORY vydávat každý měsíc jednu píseň. První byla lednová balada In the Club. V únoru vydali Please Be My First Love a v dubnu vyšla Tension Up. Projekt se pak nějak zasekl a čtyři členové se objevili v survival show The Unit. Bohužel se ani jeden nedostal do skupiny UNB.



Jelikož fanouškům dlouho chyběli, rozhodli se jim udělat radost a 17. dubna 2018 vydali nový singl The Light, díky kterému ukázali, že rozhodně nepatří do starého železa a na hudební scéně mají ještě co předvést. Poté potešili fanoušky v létě, neboť 16. srpna vydali singl s názvem NANANA.

Na rok 2019 si pánové naplánovali evropské turné a hned v lednu oznámili comeback s novým singlem, který dostal název Only U podle titulní písničky a světlo světa spatřil 24. ledna. První mini album spatřilo světlo světa 29. dubna 2020 a dostalo název L.L. MV k písni Lie chlapci vydali ale už 21. dubna. 


FOTO: twitter.com/IMFACTofficial

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9