BIGFLO

Autor Xiunka, 01.03.2015
Alba First Flow, Second Flow
Členové Ron, Z-UK, High Top, Jungkyun, Yoosung
Aktivní 2014 - ??
cafe.daum.net/bigflo
www.youtube.com/user/bigf...
www.facebook.com/bigfloof...
twitter.com/BigFlo_offici...
빅플로

BIGFLO je pětičlenná skupina zaměřená převážně na hip hop a R&B. Spadá pod křídla H.O Company, jinak známé prostě jako HO Entertainment. Členové Jungkyun, Ron, Z-UK, Yoosung a High Top debutovali v polovině června 2014 s mini albem First Flow a skladbou Delilah. 

Debut: 18. červen 2014
Fanclub: Wave

• 2014: debut, First Flow, Second Flow
• 2015: otevření japonského fancafe, přípravy na japonský debut (??)


 
Název skupiny je vytvořen ze dvou slov: big, což znamená velký a flow, tedy proudit. Ve volném překladu BIGFLO může znamenat Velký proud. Z tohoto důvodu si fanoušci boybandu říkají Wave, respektive Vlna.

Ještě před debutem BIGFLO rozjela HO Entertainment show jménem BIGFLO TV, kde se potencionální fanoušci mohli blíže seznámit s budoucí skupinou. BIGFLO TV nikdy nebyla ukončena, ačkoli zatím poslední, 17. díl, vyšel krátce po debutu.   

Debut BIGFLO odstartoval 18. června 2014 teaser pro hlavní track prvního mini alba Delilah. Kluci si okamžitě získali pozornost pro své unikátní znění a vyváženost mezi vokály a ostrým rappem. Úspěch si získal nejen Delilah, ale i celá deska First Flow, na jejíž tvorbě se podílel i leader Jungkyun. Ten kromě psaní textů a skládání hudby navrhl i celkový debutový koncept.

Kluci po debutu uspořádali několik fanmeetingů i představení, během toho se také připravovali na comeback s druhým mini albem jménem Second Flow. Vrátili se 24. listopadu 2014 s MV pro titulní track Bad Mama Jama a s touto skladbou také poprvé vystoupili na hudební show Inkigayo.  

Tolik by se dalo říct k aktivitám 2014. Rok 2015 kluci započali otevřením japonského fancafe a vydáváním krátkých klipů, které jsou pravděpodobně předzvěstí japonského debutu.

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9