Noel

Autor Eunka, 09.01.2015
Alba Noel, New Beginning, Yearning, Leaving, Time For Love, Evidence, Invisible, Star
Členové Kang Kyun Sung, Na Sung Ho, Jeon Woo Sung, Lee Sang Gon
Aktivní 2002 - současnost
www.c-jes.com/New/artist/...
www.youtube.com/NOELOffic...
www.facebook.com/Noel.cje...
instagram.com/cjes.tagram...
Noel je čtyřčlenná chlapecká vokální skupina, která od roku 2018 spadá pod C-Jes Entertainment. Předtím patřili pod YNB Entertainment. Pánové debutovali 30. listopadu 2002 a hudebně se zaměřují především na balady a R&B. Také jsou známí tím, že se často podílejí na OST k filmům a seriálům.

Vyznačují se harmonickým zpěvem a všichni se podílí na skládání své hudby. Na začátku je produkoval známý zpěvák, skladatel a producent Park Jin Young (JYP). Byli školeni 3 roky a posluchače zaujali již debutovým albem Noel, zvláštním stylem propagace přes SK Telecom a hlavně písní Despite Holding On



V roce 2004 vydali druhé album s názvem New Beginning. Titulní píseň Even Though It Hurts opět zaujala a pánové se drželi svého smutného, procítěného zvuku. Členové skupiny se mimo společné projekty samozřejmě věnovali i různým sólovým aktivitám a během hudební kariéry také absolvovali povinnou vojenskou službu a vystudovali vysoké školy.

Po několika singlech vydali 6. listopadu 2012 mini album Time For Love a krátce na to singl Bandage. V roce 2013 spolupracovali s pány z Dynamic Duo a výsledkem byla zajímavá skladba Streets of the Night. Ten samý rok v listopadu přišli s albem Evidence a krásnou baladou Being Forgotten.



Po roční pauze pak jejich agentura skrze Twitter oznámila, že chystají comeback s novým mini albem. To vyšlo 8. ledna a dostalo název Invisible. Ve videoklipu k dojemné baladě Your Voice si zahrála Haeryung ze skupiny BESTie.

Těsně před koncem roku 2015 kluci slíbili nový singl a svůj slib splnili, když 26. listopadu vydali skladbu In The End, která je zajímavá tím, že ji složil a otextoval raper skupiny BEAST, Jun Hyung. V červnu roku 2016 pak přišli se singlem nazvaným Hold My Hands.

V lednu 2018 vyšlo najevo, že podepsali smlouvu s agenturou C-Jes Entertainment, která jim slíbila, že je bude lépe propagovat a pomáhat jim, aby se kromě hudby zapojili i do jiných aktivit. Dne 5. března vydali procítěnou baladu Our Last Day. Na podzim, v listopadu, přišli s dalším mini albem, které dostalo název Star.



V listopadu 2019 vydali úspěšnou baladu Late Night, která zahřála srdce fanoušků, a 12. března 2020 přišli s realistickou a smutnou jarní písní nazvanou Suddenly. Na podzim, dne 30. října, vydali další baladu s názvem Still Around You.


ZDROJ: soompi.com, es.drama.wikia.com
FOTO: icypunk.tistory.com/52, www.facebook.com/Noel.cjes/

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9