Team H

Autor Xiunka, 31.10.2014
Alba Lounge H, I Just Wanna Have Fun, Driving to the Highway
Členové Jang Geun Suk a Big Brother
Aktivní 2011 - současnost
a.ponycanyon.co.jp/lounge...
Team H je hip hopová dvojice sestávající z talentovaného herce, zpěváka a modela Jang Geun Suka a uznávaného DJe Big Brothera. Duo se dalo dohromady někdy v roce 2011 a debutovalo současně jak na Taiwanu, tak i v Japonsku. 

Skupina jako taková vznikla dávno před debutujícím rokem a v původní sestavě měla daleko více členů, z debutu Team H jako boy bandu ovšem z neznámých důvodů sešlo a celá věc se na nějaký čas poslala k ledu. Respektive až do roku 2011, kdy se dali dohromady zakládající členové Jang Geun Suk a DJ. Společně tedy vešli do světa hudby jako duo.

Protože oba už v té době skýtali značnou popularitu, Team H započali svou kariéru taiwanským albem The Lounge H Vol. 1. To později následovalo něco jako japonské repackage album jménem The Lounge H [First Impression].

Po těchto dvou deskách přišla na řadu I Just Wanna Have Fun v roce 2013. Ta, stejně jako její předchozí sourozenci, vyšla v taiwanské i japonské verzi, přičemž na obou albech byly zahrnuty i korejské předělávky hlavních skladeb.

Zatím poslední tvorbou dua je album z roku 2014 Driving To The Highway a singl Take Me. Oba vyšly v létě tohoto roku a samozřejmě opět v Japonsku a Taiwanu. Tím se vlastně Team H liší od všech ostatních skupin či sólových zpěváků, protože ačkoli jsou oba korejské národnosti, nikdy nepřišli s domovským debutem. Nebo alespoň doteď.



Na aktualizaci profilu se pracuje. 

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9