Kim Sae Ron

Autor Eunka, 19.08.2014
Aktivní 2009 - současnost
www.facebook.com/ft.kimsa...
twitter.com/yuk0731
instagram.com/ron_sae/
Jméno: Kim Sae Ron 김새론 
Povolání: Herečka
Datum narození: 31. července 2000
Znamení: Lev
Krevní skupina: B
Rodina: Dvě sestry


Narodila se v Soulu v roce 2000 a s herectvím začala velmi brzy, vlastně jako dětská herečka. Debutovala ve filmu A Brand New Life (2009), kde ztvárnila hlavní hrdinku, Jin Hee, kterou otec odložil v sirotčinci, aby mu nepřekážela v novém manželství. Této role se zhostila na výbornou a není tedy divu, že za tento snímek posbírala dvě ceny.

V dalším snímku, The Man from Nowhere (2010), svůj mimořádný talent jen potvrdila. Když se to tak vezme, neudělala si ostudu v ničem, v čem hrála. Působivá byla i ve filmu A Girl at My Door. Navíc to vypadá, že je herectví v jejich rodině nakažlivé, neboť se mu věnují i její mladší sestry Kim Ah Ron a Kim Ye Ron.



Samozřejmě, že hrála i v seriálech. Jejím prvním byl v roce 2011 Can You Hear My Heart. Za seriál The Queen's Classroom (2013) dostala dokonce cenu za Nejlepší dětskou herečku. V roce 2014 byla obsazena do školního dramatu High School Love On, kde ztvárnila hlavní hrdinku Lee Seul Bi, která je vlastně anděl, jenž musí žít život člověka. 

Vždycky si přála starší sourozence, ale své mladší sestry má moc ráda. Miluje zvířata a svého času chovala tři křečky. Baví ji matematika a přírodní vědy. Také moc ráda vaří. Poprvé s tím začala, když byla její máma nemocná a začalo ji to bavit. Zahrála si v MV Jackpot od Block B. V roce 2016 podepsala smlouvu s YG Entertainment. 


Filmografie:
Film:

2009 A brand New Life
2010 The Man from Nowhere
2011 I am a Dad
2012 Barbie
         The Neighbor
2014 Manshin: Ten Thousand Spirit
          A Girl at My Door
          Manhole
2017 Snowy Road
2018 Ordinary People


TV Drama:
2011 Can You Hear My Heart
         Garden of Heaven
2012 Fashion King
         I Need Romance 2
         Mom Is Acting Up
         Missing You
2013 The Queen's Classroom
2014 High School Love On
2015 To Be Continued
         Snowy Road
         Glamorous Temptation 
2016 Mirror of the Witch
2019 Leverage
2020 Nobody Knows
2021 
Excellent Shaman Ga Doo Shim


FOTO: asianwiki.com

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9