Redaktoři doporučují: Nejvíce sexy videoklip

18:00 | 27.08.2019 abhorsenka 0
Pod pojmem sexy videoklip si samozřejmě každý může představit něco jiného. Jak vypadá takový klip podle redaktorů, zjistíte v článku. 
Troble Maker
Troble Maker FOTO: awsimages.detik.net.id

abhorsenka:

Hyuna a Hyunseung jako Trouble Maker jsou nezapomenutelní. Jejich nejznámější song je sice Trouble Maker, který je také super hot, ale osobně mi připadá mnohem víc sexy videoklip k písničce Now. Přidejte k tanci trochu zoufalství a máte jiskřivý koktejl. 


Videoklip, ve kterém je celá skupina bez triček a má na sobě navíc sexy falešné tetování, asi nikdy nezapomenu. Písnička se jmenuje ER a zpívají Dalmatian

Monika:

Pri tejto téme a J-pope musím jednoducho začať z ostra, takže hneď dáme podprsenky preč. Presnejšie začnem piesňou Yaritagariya-san od skupiny SDN48. Bola som obrovská fanúšička tejto idol skupiny. Stretla sa tu skupina vyspelých žien, ktorým nič nechýbalo. Vedeli spievať, tancovať a boli to krásne ženy s krivkami. Skladba Yaritagariya-san má perfektne vyvážený videoklip. Na jednej strane je pikantná, sexy choreografia a "zakázané“ nahé scény. Na druhej strane to všetko prekrývajú elegantné a jemné scény dievčat, ktoré sú veľmi zmyselné a ženské. Za mňa dokonalá harmónia.

Ďalšou zmyselnou vecičkou z Japonska je skladba Secret od Miyaviho. Miyavi s gitarou pre mňa vždy predstavuje sexsymbol. Videoklip k Secret má však tú správnu tajomnú a zmyselnú atmosféru a nechýba pár "zakázaných“ scén. Navyše ak tušíte, o čom sa tu spieva, tak tento videoklip dostáva nový rozmer.

 

A keď príde na sexy koncept a japonskú hudbu, tak v žiadnom prípade nemôžem vynechať svoju milovanú Kodu Kumi. Kumi dnes jednoznačne kraľuje ženskej j-popovej scéne. Zo začiatku sa jej však nedarilo, a to až približne do roku 2003, keď medzi mladými ženami zažiarila so svojím jedinečným sexy a provokatívnym ero-kakkoii štýlom. A napriek tomu, že Kumi nepatrí medzi najmladšie speváčky a už pár rokov je aj spokojnou manželkou a matkou, svoj vyzývavý koncept neopúšťa ani dnes. Za posledných 15 rokov by ste u nej našli nespočet sexy pesničiek so sexy videoklipmi a pravdepodobne sa mnohých ešte dočkáme. Ja som vybrala skladbu KO-SO-KO-SO z roku 2011. Pikantná skladba s narážkami na sex a neveru spolu s ešte pikantnejším videoklipom, kde sa Kumi zabáva v posteli s ďalšou krásnou dámou. Určite jeden z najviac sexy videoklipov, aké má Kumi v zbierke.  

Eunka:

Když už je řeč o sexy videoklipech, nelze opomenout krále konceptů, kterými jsou VIXX. Ani na sexy concept nezapomněli a svou svůdnou sexy stránku nám ukázali ve videoklipu k písni Chained Up. Dráždivé obojky navrhl Ravi a saka oblečená na nahá těla... co si budeme povídat, ženská představivost si s něčím takovým umí pohrát, že? A aby to nebylo jen o mužích, přidávám i STELLAR a jejich hříšný klip Marionette, díky kterému se skupina nikdy  nezbavila nálepky sexy konceptové skupiny.

 

TerkaS:

Když se řekne sexy a spojí se s tím k-pop, napadne mě spousta videoklipů, které by se do této kategorie daly zařadit. Dnes však vynechám ty profláklé sexy klipy a zaměřím se na ty nejžhavější počiny nováčků. Prvním z nich je sólista Kim Donghan, kterého můžete znát ze skupiny JBJ. Všechny jeho videoklipy doslova překypují šarmem a napětím, které vás rozhodně nenechá spát. A uhrančivý pohled zabodávající se až do morku vašich kostí vás donutí pustit si další videoklipy. Ve videoklipu k songu Sunset se to uhrančivými pohledy doslova hemží.


 
Dalšími pokušiteli jsou A.C.E. Ve videoklipu k písni I Feel So Lucky se kluci opravdu vyřádili. Svůdné pohledy, provokativní úsměvy a smyslné taneční pohyby krásně doplňují text tohoto sexy songu. Upozorňuji, že kromě smyslných pohybů se ve videoklipu objevují výrazné vizuální efekty.



Do třetice všeho dobrého zmíním novinku Woosunga z The Rose s názvem FACE. Už samotný zpěvákův hlas mi nahání husí kůži, když se k tomu ještě přidá odhalená hruď, laškující úsměv a hned několik sexy outfitů, nemůžu od monitoru odtrhnout oči. Posuďte sami, jak moc sexy tento videoklip je.

Choi1taehee:

Osobně jsem sem chtěla dát více klipů, ale došlo mi, že žádný z těch dalších by prostě nedokázal překonat Crazy od Jonghyuna. Jako c'mon, ten klip je prostě neskutečně sexy a ty vokály? Naskakuje mi husí kůže.

Tajta:

Jako úplně první mě napadá král sexy konceptů Taemin a jeho sólo počiny. Je těžké vybrat jen jednu píseň, ale protože na mě často působí i ikonické choreografie, tak sáhnu po Move. Taemin je velmi nadaný tanečník, ale dočkáte se tady spíše úsporných tanečních pohybů. O to víc sexy to ale v jeho podání působí. Přidejte si k tomu ještě tanec v dešti a tím pádem promočeném a na tělo přilepeném oblečení a dostanete velmi účinnou kombinaci.



A protože jsem fanouškem bad boy a temnějších konceptů, nemůžu neuvést píseň Monster od EXO, kde se dočkáme i fenoménu krvácejícího hrdiny bojujícího za spravedlnost. A také Danger od Super Junior D&E, kteří natočili klip v duchu Bonnie and Clyde. Dovolím si vaši pozornost upřít ještě na jejich koncept video, které sloužilo k propagaci jejich koncertu a Danger výborně doplňuje.

 

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9