ONEUS v Black Mirror nabádají k útěku z kybernetického světa

19:56 | 12.05.2021 Xiunka 0
Legendární umělec, který si podmanil celý svět, byl inspirací oblíbených ONEUS z RBW Entertainment.

Skupina ONEUS je zpět s pátým mini albem BINARY CODE, které symbolicky obsahuje pět písní. Zahájeno je titulní skladbou Black Mirror, která byla nahrána v duchu populárního nu-disco. Jedná se žánr taneční hudby 21. století, který je spojen s obnoveným zájem o americké disko z konce 70. let, evropské taneční styly z 80. let a elektronickou taneční hudbu z počátku 90. let.

Na textu se podíleli Ravn a rapper Basick. Kim Do Hoon, Lee San Hoo, Seo Yong Bae a Inner Child z Monotree jsou podepsáni pod hudbou. Black Mirror pojednává o současném fenoménu lidí uvězněných uvnitř kybernetického světa elektronických zařízení, které se zdají být bránou do jakéhokoli světa. Poselstvím písně je, abychom místo chytrých telefonů věnovali pozornost jeden druhému.

Hudební video režíroval Hong Wonki ze ZanyBross, který s ONEUS spolupracuje už od jejich debutu. Je patrné, že Michael Jackson byl při vytváření choreografie a prvků videoklipu inspirací skupiny.



BINARY CODE tracklist:
1. Black Mirror
2. Connect With Us
3. Polarity
4. Happy Birthday
5. Valkyrie (Rock ver.)

Jak můžete vidět, tak mini album zakončuje rocková verze známé písně Valkyrie, která se nachází na debutovém mini albu LIGHT US.

Nové mini album si můžete poslechnout zde.


ZDROJ: whatthekpop.com & thekmeal.com


Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9