Vydejte se společně s ENHYPEN na opojný karneval

21:53 | 26.04.2021 Xiunka 0
Nováčci, kteří vzešli z pořadu I-LAND, konečně uskutečnili první comeback. Pojďte se společně s námi podívat na neuvěřitelné MV.

Rookie skupina ENHYPEN se po neuvěřitelném množství upoutávek vrátila na hudební scénu s novým mini albem BORDER: CARVINAL. Fanoušci si mohou poslechnout šest nových písní včetně dříve vydané Intro: The Invitation.

BORDEL CARNIVAL tracklist:
1. Intro: The Invitation
2. Drunk-Dazed
3. FEVER
4. Not For Sale
5. Mixed Up
6. Outro: The Wormhole

Upoutávky byly rozděleny to třech sad, a to UP, HYPE a DOWN. Ukázalo se to, že tyto sady symbolizují jednotlivé koncepty fyzických verzí mini alb. BORDER: CARNIVAL je mini albem odrážejícím upřímné emoce členů, které pociťovali po debutu během jednoho velkého neznáma. Jednotlivé koncepty jsou části procesu, v němž je někdo pozván na karneval, užívá si to a nakonec ztrácí smysl pro realitu.

„První off-line aktivity jsme měli poprvé po debutu. Protože jsme to vše dělali poprvé, připadalo nám to nové. Vzhledem k tomu, že jsem se dostal do neznámého prostředí, má mysl byla jako omámená. Přišlo mi to jako nóbl festival, takže jsem pomyslel na karneval,“ prohlásil Heeseung během on-line showcase.

Titulní skladba Drunk-Dazed je písní, která vyjadřuje okouzlující energii karnevalu. Sunoo poukázal na to, že opojná atmosféra písně se skvěle hodí k jednotlivým konceptům mini alba. Ohledně náročné choreografie Ni-Ki prozradil: „Myslím, že je třikrát těžší než naše debutová skladba. Cvičil jsem tedy delší dobu.“



Jake dodal: „Když cvičím, soustřeďuji se výhradně na to. Jednoho dne jsem pocítil, že jsem cvičil dlouho. Podíval jsem se na čas a zjistil jsem, že jsem cvičil deset hodin. Protože jsem cvičil opravdu pilně, jsem si jistější.“ Aby Sunghoon správně vykreslil význam písně, soustředil se na procvičování výrazů obličeje.

Celé mini album si můžete poslechnout zde.


ZDROJ: soompi.com


Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9