AB6IX v Close slibují fanouškům ochranu

18:31 | 27.04.2021 Xiunka 0
Oblíbená skupina AB6IX završila dubnový návrat členů WANNA ONE. Jaké je poselství jejího nového mini alba?

Začátkem roku skupina AB6IX vydala repackage album SALUTE: A NEW HOPE a už se stihla vrátit se čtvrtým mini albem MO’ COMPLETE : HAVE A DREAM. Jedná se o první mini album z plánované dvoudílné série, která má být pokračováním debutového alba B:COMPLETE. Daehwi se aktivně podílel na psaní a skládání všech písní a Woojin se postaral o rapové části.

MO’ COMPLETE : HAVE A DREAM tracklist:
1. Headline
2. Close
3. Lululala
4. Merry-Go-Round
5. A Long Winter

Na otázku magazínu Metro.co.uk, zda se některý člen při tvorbě mini alba přirozeně ujal vedení, Donghyun odpověděl: „Spíše než mít jednoho vůdce, který činí rozhodnutí a tak, dbáme na kompromisy a co největší komunikaci. Rozhodnutí děláme všichni společně.“

O konceptu mini alba Woojin prohlásil. „Myslím, že naše poslední album mělo spíše poselství o dávání naděje a toho, že tím mohou být lidé uzdraveni a vyléčeni. Toto album je o pojmutí naděje jako odrazového můstku a pokračování dál. Věřte si, věřte mi, věřte nám. Staňte se úplnější.“

Členové v titulní skladbě Close žádají posluchače, aby zavřeli oči a věřili jim, protože slibují, že je ochrání. „Když jsme ji poprvé slyšeli, pomyslel jsem si, že je velmi svěží a nová. Měla svůj účinek, takže jsme věděli, že si povede dobře. Už jen poslouchání refrénu bylo chytlavé. Cítili jsme, že se jedná o silnou skladbu,“ zmínil Daehwi.

Titulní skladba je naprosto odlišná od rockovější Lululala, která se opět liší od Merry-Go-Round.



„Jako tým chceme vždy vyzkoušet mnoho žánrů a myslím, že jsme toho byli schopni prostřednictvím tohoto alba dosáhnout. Více než dříve zkoušíme žánry a rozmanitost hudby. Je obtížné říci, jaký konkrétní růst jsme zaznamenali, ale rozhodně cítíme, že došlo k posunu zvuku skupiny,“ uvedl Woojin.

Celé mini album si můžete poslechnout zde.


ZDROJ: metro.co.uk


Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9