Moon Sujin a Taeil nás ochraňují jako měsíc

19:00 | 13.04.2021 Xiunka 0
Zbožňujete neočekávané spolupráce? Máme tu pro vás jednu takovou! Sexy zpěvačka a skladatelka spolupracovala se členem populárních NCT.
MOON Million Market před dny prostřednictvím svého instagramového profilu oznámila, že se rozhodla působit pod stage jménem Moon Sujin. Tuto podstatnou změnu rovněž provází její nová píseň The Moon, na které spolupracovala s Taeilem z NCT. Na složení a komponování písně se sama podílela. Pomocnou ruku ji podali Chancellor a 623.
 
K písni spadající do R&B až soulu bylo vydáno hudební video v tzv. live formě. The Moon vyjadřuje pocity někoho, kdo si přeje pro toho druhého jen to nejlepší. V myšlenkách je neustále s ním. Je jako měsíc, který ho stráží a pronásleduje kamkoliv jde.


 
Přestože Moon Sujin debutovala se singlem MILLION teprve v roce 2018, stala se oblíbenou a vyhledávanou zpěvačkou. Je to téměř šest měsíců, co vydala R&B singl Walk In The Night, na kterém se podílel také Zion.T. Za dobu svého působení spolupracovala hned s několika umělci jako jsou například Simon D, Dok2, GRAY, Sik-K, EXO-SC a DoojoonHighlight. Nedávno mohli fanoušci její hlas zaslechnout v písni Touché, kterou zveřejnil WOODZ v rámci svého mini alba SET.
 
Líbí se vám její nejnovější píseň The Moon?

 
ZDROJ: hallyure.com & instagram.com/moonsujin94/

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9