BAE173 v Loved You trpí rostoucí agonií

11:00 | 10.04.2021 Xiunka 0
Nováčci z PocketDol Studio opravdu nezahálí. Své fanoušky překvapují už prvními tóny nového mini alba.
Devítičlenná skupina BAE173, která debutovala v listopadu loňského roku, se vrátila na hudební scénu se svým druhým mini albem Intersection: Trace. Tentokrát si chlapci pro své fanoušky připravili čtyři nové písně a instrumentální verzi jedné z nich. Na textech písní se dokonce sami podíleli.
 
„Vrátili jsme se s velkou přípravou. Doufám, že se na to fanoušci těší. Na druhé straně jsem také nervózní,“ prohlásil Hangyul během online showcase a Junseo doplnil: „Před návratem jsme připravili řadu věcí, včetně Wonder K videa.“
 

Intersection: Trace tracklist
1. #Trace
2. Loved You
3. I Can′t Sleep
4. Green Light
5. Loved You (Inst.)
 
Mini album zahajuje se svými heavy hip-hopovými melodiemi první b-side píseň #Trace. V tomto hudebním kousku členové odvedli opravdu úžasnou práci a úspěšně upoutávají pozornost posluchače.
 
Hladce přecházíme na titulní skladbu Loved You. Elektronická tanečná skladba má poněkud veselý rytmus, ale její text směřuje opačným směrem. Svým způsobem je nostalgická a na posluchače přenáší smíšené pocity. Vyjadřuje bolest z rostoucí agónie a uvědomění si, že okamžik, kdy potkáváme svou milovanou, byl posledním, kdy ji milovali.


 
Pokud vás zajímá, proč nejmladší Dohyon jako jediný ze členů v hudebním videu nejede na kole, tak vás jistě potěšíme, protože důvod známe.
 
„Byla tam scéna, kdy jsem jel při natáčení videoklipu na kole, ale Dohyon neumí jezdit. Zkoumali jsme různé způsoby, ale žádný jsme nenašli. Nakonec musel své kolo táhnout,“ prozradil J-Min během online showcase a Dohyon dodal: „Jel jsem na kole s přídavnými kolečky, ale nedokázal jsem řídit normální. Zkoušel jsem to, ale neustále jsem padal. Oficiálně se naučím jezdit na kole. Hangyul je opravdu dobrý ve sportech, tak se to chci od něj naučit.“
 
Déšť vítá posluchače v b-side písni I Can’t Sleep. R&B podtón a jako bonus kytarový rif tvoří úžasný celek. Futuristicko-popovou skladbou a syntezátorem je mini album, pokud nepočítáme instrumentální verzi Loved You, zakončeno. Green Light má veselou melodii a posluchačům vykouzlí na tváři úsměv.

Líbí se vám mini album?

 
ZDROJ: mottokorea.co.kr & thekmeal.com & allkpop.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9