Kim Jaehwan zahájil dubnový návrat členů WANNA ONE!

20:02 | 08.04.2021 Xiunka 0
Ano, vidíte správně. Tento měsíc se na pódiu střetne hned několik členů. Co si pro nás připravil Kim Jaehwan?
Kim Jaehwan se vrátil na hudební scénu se svým třetím mini albem Change, které odráží jeho zralost a růst. Jedná se také o první krok, který učinil, aby předvedl změnu hudebního stylu a image. Mini album se dočkalo dvou verzí, a to Ed a Ing. Jak už z názvu vyplývá, jedna verze sleduje změněnou image a druhá teprve proces proměny.
 
„Když jsem byl mladší, nepřipravoval jsem se na to být idolem, hrál jsem v kapele. Zapomněl jsem na svůj původní sen a užíval si zábavu jako idol. Prostřednictvím tohoto alba jsem si zase po dlouhé době mohl poslechnout kytaru.“
 
Change tracklist:
1. Pray
2. I Wouldn't Look For You
3. Without You (with HYNN)
4. Blue Moon
5. My Flower
6. Get Antsy
7. Lululala
8. Letter to You
 
Jak můžete vidět, tak mini album obsahuje osm písní. Aby fanoušky ještě více podráždil a připravil na to, co přijde, tři dny před vydáním mini alba zveřejnil video s textem b-side písně Without You.


 
„Až na jednu píseň jsem se podílel na všech. Opravdu jsem si užíval práci. Chtěl jsem předvést hodně hudebního nadání a hovořit o sobě. Skutečných příběhů nebylo mnoho, takže jsem si je představoval a pracoval. Myslím, že jsem napsal čtyři písně za tři hodiny. Překvapil jsem sám sebe.“
 

Toto prohlášení rovněž překvapilo mnohé reportéry sledující online tiskovou konferenci. Zmínil, že ačkoliv se nepodílel na produkci Without You, vybral si ji jako píseň, kterou rozhodně na mini albu chtěl mít. Melodie, text a spolupráce se zpěvačkou HYNN byla perfektní. Zbožňuje, jak k sobě vše ladí.
 
Skladbu Blue Moon zvolil jako tu, kterou by lidé měli poslouchat, když se cítí na dně anebo prší. Dle jeho slov tato píseň umožní posluchačům přijmout smutek. Pro odlehčení doporučuje My Flower, která se hodí k poslechu ve sprše.
 
Titulní skladba I Wouldn't Look For You pojednává o tom, jak si dva lidé slibují, že se po rozchodu, i když k sobě stále chovají city, nebudou navzájem vyhledávat. Jedná se o milostnou píseň, ke které bylo natočeno opravdu působivé hudební video. Jak melodie a hlas nasycený emocemi plynou, ani se nenadějete a začnete se obávat konce.
 
Při natáčení videoklipu bylo velmi chladno, takže scéna, během které Kim Jaehwan stojí v dešti, nebyla zrovna příjemná. Aby se však natáčení mohlo dokončit, sólista to musel vydržet.


 
Jak tisková konference pokračovala, přišly na řadu otázky. Na otázku, jaké změny pociťoval během příprav tohoto mini alba, odpověděl, že se snažil přijít na to, jak ze sebe vydat to nejlepší a jak vystupovat na pódiu způsobem, který by byl pro něj jedinečný. Zmínil, že držel dietu, cvičil a nechal si narůst vlasy.
 
Protože se v dubnu vrací na scénu mnoho umělců, samozřejmě se nevyhnul otázce zabývající se jeho názorem. Přiznal, že to nevnímá jako konkurenci a spíše cítí, že jsou všichni umělci cool. Navíc sdílel, že si je blízký s Lee Jin Hyukem z UP10TION, který se tento týden vrátil s mini albem SCENE26. Jsou spolu neustále v kontaktu a navzájem se hudebně podporují.
 
Pro fanoušky dnes již bývalé projektové skupiny WANNA ONE je duben zajímavým měsícem. Nejenom, že se právě vrátil Kim Jaehwan, tak Kang Daniel uskuteční comeback 13. dubna, Yoon Jisung o dva dny později, Minhyun s NU'EST následně 19. dubna a Daehwi Woojinem se svou skupinou AB6IX koncem měsíce, 26. dubna. Kim Jaehwanovi tato skutečnost neunikla. Těší se na to, že se jejich aktivity budou překrývat.
 
Celé mini album si můžete poslechnout zde.

 
ZDROJ: mottokorea.co.kr & kpopmap.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9