T1419 odkrývají v EXIT temnotu dospívajících

18:30 | 01.04.2021 Xiunka 0
Pojďte si společně s námi poslechnout novinku od nováčků z MLD Entertainment, kteří při showcase zažili obrovský šok.
Začátkem letošního roku vstoupila na scénu se singl albem Before Sunrise Part.1 skupina T1419. Se svými těžkými EDM beaty titulní skladba ASURABALBALTA sklidila pochvalu veřejnosti. Chlapci nelenili a uskutečnili svůj první návrat s druhým singl albem Before Sunrise Part. 2, jehož titulní skladba nese pojmenování EXIT. Toto singl album obsahuje také b-side píseň Dracula, která byla v loňském roce vydána v rámci pre-debutových aktivit.
 
Titulní skladba EXIT pojednává o temnotě ukryté v dospívajících, protože složitý proces dospívání není jen o sluníčku a sedmikráskách, ale také bolesti. Skladba založená na boom bap je se svým sborem velmi chytlavá a určitě vás zaujme. Stejně jako v případě debutové písně bude zveřejněna také japonská verze.


 
V souvislosti s vydáním druhého singl alba pořádala skupina online showcase, která byla ovšem náhle přerušena. Ukázalo se, že za tímto přerušením stál nečekaný požár. „Vzhledem k náhlé explozi způsobené elektrickým zkratem během comebackové showcase došlo k situaci, kdy přenos obrazovky náhle přestal fungovat. Naštěstí byl požár rychle uhašen a nám se tak podařilo situaci úspěšně vyřešit,“ uvedla společnost MLD Entertainmnet ve svém prohlášení. Během této události nebyl nikdo zraněn.
 
Celé singl album si můžete poslechnout zde.

 
ZDROJ: twitter.com/T1419_JAPAN & thekmeal.com & soompi.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9