AB6IX si v Salute umí zjednat pořádek

15:41 | 03.11.2020 TerkaS 0
Velkolepý comeback AB6IX je tu! Co si skupina přichystala pro fanoušky tentokrát? Dozvíte se v našem článku.
Letošní podzim je opravdu bohatý na dechberoucí comebacky a Salute od AB6IX není výjimkou. Tentokrát si pro nás skupina připravila vojenský koncept. Společně se třetím mini albem Salute byl vydán i videoklip ke stejnojmenné titulní písni. Kromě oslňujících vizuálních efektů můžeme ve videoklipu vidět šermířství, kterého se zhostil Donghyun. Překvapení si pro nás připravil i Daehwi, který se nám poprvé představil i v roli rappera. A musím uznat, že Daehwiho rap stojí rozhodně za poslechnutí!

Titulní píseň Salute složili Daehwi, On the road a Rhymer a společně ji otextovali Daehwi a Woojin. Celá píseň se nese v rytmu nefalšovaného hip hopu obohaceného chytlavým zvukem žesťových nástrojů a zvučným bubnováním. Osobitý rap Daehwiho krásně kontrastuje s tvrdším rapem Woojina. Na třetím mini albu Salute nalezneme dále písně Mirror, Heaven, Maybe, Bloom a Behind You. Na vzniku každé písně se podílel alespoň jeden z členů, ať už v roli skladatele, či textaře.

Tracklist Salute:
  01. Mirror
  02. Salute *Titulní píseň
  03. Heaven
  04. 이게 그리움이 아니라면 대체 뭐겠어 (Maybe)
  05. Bloom
  06. 한걸음 뒤에 서서 (Behind You)




 
Jak už bývá zvykem, ke comebacku byly postupně zveřejňované i konceptové fotografie. Výběr oblíbeného setu fotografií redaktorky najdete v článku, další poté najdete v galerii pod článkem.





Zaujala vás píseň Salute? Co říkáte na videoklip?

ZDROJ: allkpop.com, soompi.com, kpopstan.com
FOTO: soompi.com, kpopstan.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9