PENTAGON prožívají ohromnou bolest v Daisy

15:35 | 12.10.2020 Xiunka 0
Očekávaný comeback skupiny PENTAGON je konečně tu! Jako obvykle skupina rozhodně nezklamala.
Není to tak dlouho, co skupina PENTAGON vydala své druhé japonské studiové album Universe: The History s titulní skladbou Dr. Bebe.



Těsně před vydáním tohoto studiového alba byl prostřednictvím traileru nazvaného Keep Us by Your Side oznámen korejský comeback s desátým mini albem WE:TH. Členové v něm vyprávějí: „Hvězdy, které záříly na černočerné noční obloze. Srdce, které bylo krásně vyobrazeno jako bílé květy. Ne všechny příběhy mohou být krásné a zářivé, ale jsou dny, které mám rád. Náš čas je stále klidný. I když jsme odloučení, můžeme sdílet radost, smutek, bolest a štěstí. Zůstaneme zde spolu.“
 

 
Ještě před vydáním tohoto traileru bylo oznámeno, že se comebacku zúčastní Yan An a podílet se na něm nebude Jinho, protože v současné době vykonává povinnou vojenskou službu. Nicméně jak se později ukázalo, tak toto mini album není úplně bez něj. V rámci upoutávek bylo zveřejněno video s rozhovorem, jehož obsah si můžete přečíst v tomto našem článku.
 
Mini album WE:TH obsahuje šest skladeb. Poslední píseň, I'm Here, si budou moci poslechnout fanoušci, kteří si mini album zakoupí ve fyzické podobě. Jedná se o sólo píseň, kterou nazpíval Jinho. Postaral se rovněž o napsání textu a složení hudby.
 
WE:TH tracklist:
1. Daisy  
2. Beautiful Goodbye
3. Nostalgia
4. You Like
5. Paradise
6. I’m Here


 
Za texty zbylých pěti písní stojí Hui, Kino a Wooseok, který se podílel na každé z nich. Pod složením hudby jsou kromě členů podepsáni NATHAN, MosPick, Minit a HOHO. Titulní skladba Daisy je alternativní rockovou písní, ve které členové vyjadřují emoce po bolestivém rozchodu. Spíše než na rapové části se tentokrát skupina zaměřila na zpěv.
 
Co říkáte na návrat skupiny?
 

ZDROJ: twitter.com/cube_ptg

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9