Pre-debutovou píseň ORβIT složil Moon Kim z Royal Pirates!

15:54 | 24.06.2020 Xiunka 0
V letošním roce bude debutovat nová J-Pop skupina ORβIT, ve které budou působit tři členové z HALO. Pojďme se společně podívat na pre-debutovou tvorbu.

O debutu nové J-Pop skupiny ORβIT, dříve známé jako ORBIT UNION, jsme vás informovali už v únoru. Jedná se projektovou skupinu složenou ze sedmi bývalých účastníků Produce 101 Japan. Nejdříve to vypadalo, že Yoondong z HALO bude jediným korejským členem. Postupně se ke skupině přidali také Heecho a Younghoon, kteří rovněž působili v HALO. June, Tomo, Shunya a Yugo jsou Japonci.

Chlapci během survival pořadu navázali velmi dobré vztahy a proto není divu, že se chopili příležitosti a utvořili projektovou skupinu.

Každý ze členů představuje určitou planetu. Yoondong Venuši, Heecho Uran, Younghoon Saturn, June Mars, Tomo Neptun, Shunya Merkur a Yugo jupiter. Fanoušci se nazývají EaRTH.

Skupina své fanoušky překvapila pre-debutovou písní Lazurite, za jejímž vznikem stojí Moon Kim, kytarista a zpěvák z kapely Royal Pirates a skladatel CHUNGYOON. Toto duo se podílelo na skladbách mnohých skupin jako jsou například Weki Meki, SF9, THE BOYZ a MCND.

Líbí se vám balada Lazurite?


ZDROJ: orbit-official.com

 

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9