Nezastavitelné novinky!

11:50 | 19.11.2019 Xiunka 0
Co spojuje LIMITLESS, JBJ95, IZ, Kang Daniela, Park Jihoona, ONEUS, NewKidd, Feeldoga, Blue.D a JJCC? Jak do toho spadá Mino z WINNER? Vše se dozvíte v článku.
Park Jihoon
Park Jihoon FOTO: soompi.com

S blížícím se koncem roku a předáváním nejrůznějších cen začíná být velmi obtížné sledovat, kdo všechno oznámil comeback a debut. Pojďme se společně podívat na pár budoucích novinek.

Rookie skupina LIMITLESS z ONO Entertainment přichystala kromě comebacku s prvním mini albem Wish Wish velké překvapení. Původně čtyřčlenná skupina se stává šestičlenná. Ke čtveřici se přidávají C.I a J-Jin, kteří oba pocházejí z Číny. Očekává se, že se skupina zaměří na globální trh. Datum vydání prvního mini alba je stanoveno na 28. listopadu.



 

Společnost Star Road Entertainment oznámila, že populární duo JBJ95 v současné době připravuje vydání nového digitálního singl alba, které můžeme očekávat v prosinci. Bude se jednat o první sezónní píseň dua.
 


 

Jihoo, Woosu, Hyunjun a Junyoung z rockové kapely IZ oznámili comeback se skladbou Memento. Datum vydání je stanoveno na 29. listopadu. V květnu nám chlapci pořádně rozproudili krev v žilách písní EDEN z prvního singl alba RE:IZ. Druhé singl album FROM:IZ s titulní skladbou Final Kiss bylo laděné do loučení se s létem.


Kang Daniel bude pořádat tří denní setkání s fanoušky pojmenované Color on Seoul, na kterém plánuje vystoupit se svým novým digitálním singlem TOUCHIN'. Fanoušci budou mí tak jedinečnou možnost poslechnout si novou skladbu dříve. Datum vydání digitálního singlu je stanoveno na 25. listopadu.


 

Jak již bylo dříve uvedeno, tak hudebního návratu Park Jihoona se dočkáme ještě letos. Dne 4. prosince si budeme moci poslechnout jeho druhé mini album 360. Očekávání jsou velmi vysoká. Park Jihoon letos zavítal do České Republiky, aby zde natočil hudební video titulní skladby L.O.V.E z prvního mini alba O’Clock.

 

Oblíbená chlapecká skupina ONEUS se vrací na japonskou hudební scénu s druhým singl albem #808. Datum vydání je stanoveno na 18. prosince.  Chlapci v Japonsku debutovali 7. srpna letošního roku se singl albem Twilight. Nalezneme na něm japonské verze skladeb Twilight a Valkyrie. Dále písně Koisii a Kiseki.



Rookie skupina NewKidd, která v dubnu debutovala se singl albem NewKidd společně s hudebním videem titulní skladby Tu Eres, se chystá vrátit s druhým singl albem COME.





Feeldog, leader rozpadlé skupiny BIGSTAR a zároveň leader projektové skupiny UNB, vydá 28. listopadu své první sólo mini album.
 


Indie zpěvačka říkající si Blue.D, která v minulosti spolupracovala například s GroovyRoom, bude debutovat pod YGX se singlem Nobody. Bylo prozrazeno, že se na jejím singlu podílel Mino ze skupiny WINNER. Skladbu můžeme očekávat již 25. listopadu.
 

 


Mnoho comebacků, že? Navíc nás čeká velmi zajímavý debut. Ovšem není to vše. Díky Eddymu se začíná proslýchat, že bychom mohli očekávat návrat skupiny JJCC. Na svůj instagramový profil zveřejnil fotografii s popiskem, že JJCC jsou pořád zde.




Na kterou ze zmiňovaných novinek se těšíte nejvíce?


FOTO: twitter.com/official_LMTLS & twitter.com/JBJ95__official & twitter.com/official__IZ & twitter.com/danielk_konnect & twitter.com/Park_Jihoon_twt & twitter.com/ONEUS_JPN & twitter.com/jflo_newkidd & instagram.com/fxxldoggssy/ & instagram.com/eddyoh_625/


Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9