Lovelyz hovořily o svém novém albu

15:30 | 27.04.2016 Eunka 0
Před několika dny vydaly zbrusu nové album A New Trilogy, které nyní propagují v hudebních pořadech. V článku prozradí, co si myslí o konceptu a jak pohlížejí na konkurenci v podobě TWICE.
Lovelyz
Lovelyz FOTO: twitter.com/Official_LVLZ
Nové album Lovelyz produkoval produkční tým One Piece a oproti minulým roztomilým a velmi dívčím konceptům působí tentokrát dívky o dost vyzráleji. Neměly ze změny konceptu strach? Na tuto otázku odpověděly: "Až doposud jsme dělaly svěží a mladistvé písničky jako Candy Jelly Love, proto jsme se obávaly, jak veřejnost náš dospělejší koncept a zvuk přijme. Hodně jsme o tom přemýšlely."

Mimo přemýšlení však i poctivě cvičily. Dodaly, že na choreografii pracovaly čtyři měsíce a kromě toho se nezapomněly věnovat své reality show nazvané Lovelyz in Wonderland. Konkurence je však veliká. Nebály se toho, že ve stejný čas přišly s albem i slečny ze skupiny TWICE? 

Ye In odpověděla: "Přeji si, aby se návrat na scénu povedl nejen nám, ale i TWICE." Soo Jung pak dodala: "Myslím, že TWICE dělají spíše pozitivnější hudbu a my zas víc emotivní. Díky produkci One Piece můžeme novým albem oslovit všechny generace."

Jin k tomu poznamenala: "S TWICE se přátelíme. Jsme skoro stejného věku. Naše hudební styly jsou odlišné a já se těším na to, že budeme vystupovat ve stejnou dobu."

Na závěr dívky slíbily, že pokud vyhrají v nějaké hudební show, budou fanouškům rozdávat objetí zdarma.

ZDROJ: mwave.interest.me, allkpop.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9