Kim Sae Ron a Nam Da Reum si zahrají ve fantasy seriálu

13:00 | 08.05.2021 Eunka 0
Oba začínali jako dětští herci a oba se sejdou v novém fantasy seriálu s pracovním názvem Excellent Shaman Ga Doo Shim, který bude vysílat Kakao TV.
Kim Sae Ron a Nam Da Reum
Kim Sae Ron a Nam Da Reum FOTO: soompi.com
Milovníci fantasy se mohou těšit na seriál Excellent Shaman Ga Doo Shim, který bude vysílat Kakao TV a zahrají si v něm Kim Sae Ron a Nam Da Reum. Režírovat jej bude Park Ho Jin a o scénář se postarají Joo Brothers. Seriál bude mít 12 epizod. Každá bude trvat 20 minut.

Děj se bude točit kolem dvou jedinečných středoškoláků, kteří se zapletli do řady záhadných incidentů. Půjde nejen o fantasy, ale také o romantiku.

Kim Sae Ron bude hrát osmnáctiletou Ga Doo Shim, která si přeje žít jako typická středoškolačka, ale osudem je jí předurčeno, že se stane šamankou. Je to odvážná a silná dívka, která bude při řešení záhadných případů bojovat se zlými duchy.

Nam Da Reum ztvární Na Woo Sooa, téměř dokonalého středoškoláka z bohaté rodiny, s hezkým vzhledem a vynikajícími známkami. Když se v jeho životě náhle objeví Ga Doo Shim, získá schopnost vidět zlé duchy a také se zaplete do záhadných případů.

Oba zmínění herci začínali jako dětští herci. Kim Sae Ron debutovala v devíti letech ve filmu A Brand New Life. Nam Da Reum debutoval v šesti letech ve známém seriálu Boys Over Flowers.

Seriál Excellent Shaman Ga Doo Shim se začne natáčet už tento měsíc a premiéry se dočkáme ve druhé polovině tohoto roku.

ZDROJ: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9