San z ATEEZ: Brouci jsou děsivější než horor!

16:00 | 01.05.2021 Xiunka 2
Člen skupiny SPARKLING z očekávaného seriálu Imitation prozradil, kdo je 'novou' tváří v ATEEZ.
San (Minsoo)
San (Minsoo) FOTO: twitter.com/SPARKLING_twt

Premiéra seriálu Imitation se velmi rychle blíží. Členové fiktivní skupiny SPARKLING poskytli rozhovor magazínu Singles. Společně se nyní podíváme, co prohlásil San, který se v seriálu představí jako Minsoo.

Moje Nana
Mám zálibu ve sbírání plyšových hraček. Nana je polštář ve tvaru banánu, který v těchto dnech mívám sebou.

Napětí během prvního čtení scénáře
Obvykle je mé nadšení opravdu vysoké, že ho nejsem schopen ovládat. Ale ten den jsem byl tak nervózní, že jste nemohli zahlédnout mé ďolíčky. Myslel jsem jen na to, abych nezpůsobil problémy. Protože jsem skoro nejmladší, byl jsem ztuhlý.

Minsoo, který si cení členů
V seriálu působí jako člen SPARKLING. Je postavou podporující Yu Jina, který je ve stejném týmu jako on. Je někým, kdo je loajální a chránící své členy bez ohledu na to, co se stane.

Padesátiprocentní podobnost
Jak jsem už zmínil dříve, Minsoo a já jsme si možná podobní co se týče loajality a zbožňování našich členů, ale já nemám osvěžující typ image. Někteří možná mají pocit, že jsem v ATEEZ roztomilý, ale upřímně nemám osvěžující image. Nepochybně můžete vidět rozdíl, obzvlášt když jsem na pódiu.


(Fotografie z natáčení)

Sani, Sanjuk-ie, Choi Mountain
Jsou to přezdívky odvozené z mého jména. Mé skutečné jméno je Choi San, ale když se zaměříte na San, výsledkem je hora (v korejštině). Na pódiu k tomu přidávám příjmení, takže Choi San. Ale protože to mimo pódium nevypadá tak přátelsky, říkám lidem, aby vyjmuli mé příjmení a nazývali mě pouze mým jménem nebo mou přezdívkou. Haha!

Brouci, kteří jsou děsivější než hororové filmy
Když přijde na brouky, bojím se dokonce i komárů. Z takových věcí mi naskakuje husí kůže více než z čehokoliv jiného. Ah, samozřejmě, brouci se mohou bát i mě. Pokud je tomu tak, pak je lepší, když na sebe nenarazíme. Moc to ale nefunguje. Takže ve dnech, kdy si to šváb vykračuje z koupelny, nikdy do ní nevejdu. Naštěstí je Yun Ho pro mě chytá.

Týmová hra s chemií
Protože hodně scén, které v seriálu mám jsou se SPARKLING, chemie je jen dobrá, jelikož jsme skoro všichni ze stejné skupiny (ATEEZ) a jsme stále spolu. Zejména Se Youngovi (Seong Hwa) a Minsoovi to tak klape, jako by byli jedním. Nějak se stalo, že se k nám připojil Su Woong (Boys Republic) hyung a stali jsme se spřízněnými dušemi. Někdy mám pocit, že je součástí našeho původního týmu (ATEEZ).

V tomto našem článku si můžete přečíst, co ve své části rozhovoru prohlásil Seong Hwa.

Premiéra seriálu Imitation je stanovena na 7. května.


ZDROJ: twitter.com/transforatz
FOTO: twitter.com/IMTSdotcom


Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9