Seong Hwa z ATEEZ je hyung, který není jako hyung

15:00 | 30.04.2021 Xiunka 0
Leader fiktivní skupiny SPARKLING zodpověděl magazínu Singles pár otázek. Kdo neustále při natáčení třásl zadkem. Co Taemin a Kai?
Seong Hwa (Se Young)
Seong Hwa (Se Young) FOTO: twitter.com/SPARKLING_twt

Členové fiktivní skupiny SPARKLING v rámci propagací očekávaného seriálu Imitation poskytli magazínu Singles rozhovor. Společně se nyní podíváme, co v něm prohlásil Seong Hwa z ATEEZ, který se v seriálu představí jako Se Young.

Taemin a Kai
Jsou to senioři, který jsou mými vzory. Obvykle bych o nich smýšlel kvůli jejich tancování, ale já je více vnímám pro jejich živé a umělecké vzezření, které mají na pódiu. Jednou jsem je byl schopen pozdravit osobně. Byl to moment, kdy jsem byl opravdu dojat.

Taneční DNA SPARKLING
Vyjma Su Woong hyunga si všichni s jejich neposednou osobností okolo prohrávali zatímco dost tancovali. Yun Ho a San byli tak zapálení do tance, že se jejich zadky třásly nahoru a dolů. Ale díky této energii byla nálada při natáčení SPARKLING scén opravdu dobrá. Režisér a zaměstnanci natáčecího štábu nebyli unavení a mohli jsme šťastně natáčet až do konce.

Zař tak, jak jsi
Ve skutečnosti jsem byl opravdu nervózní. Když jsme poprvé střetli Su Woong hyunga, bylo to vzrušující a nervozita byla na maximum. Režisérovi se ale ta atmosféra nelíbila, takže řekl, že cílem seriálu je ukázat se tak, jak jste. Spojení 'Zař tak, jak jsi' mi opravdu utkvělo v paměti a umožnilo mi více se ponořit do mé postavy.

Se Young, nejmladší hyung
Je leader SPARKLING. Jeho srdce bije starostí a péčí o členy. Více než o své charisma se stará dobře o mladší členy. Někdy se zdá jako padavka, ale je to laskavá a dobromyslná postava. Je někým, kdo se nenechá snadno vykolejit. Mám ho rád.


(Fotografie z natáčení)

Osmdesátiprocentní podobnost se Se Youngem
Někdy slyším ostatní říkat, že jsem v ATEEZ nejmladší. Hyung, který není jako hyung. Takže jsem se při hraní cítil docela pohodlně. Hodně jsem je slyšel nazývat mě Madnae (nejstarší + maknae). V ATEEZ se dobře shoduji s mladšími členy. Je tu roztomilost a trochu neohrabanost. Jsem si v tomto ohledu hodně podobný se Se Youngem, takže chápu, že mi režisér řekl, abych hrál tak, jak jsem.

Náklonnost k Se Youngovi
Se Youngova postava není v seriálu velkou rolí, ale pro mě znamená hodně, protože je to poprvé, co hraji. I fiktivní postavy potřebují být milovány. Vzhledem k tomu, že jsem k němu stále připoután, každá část byla zábava.

Seriál Imitation, příležitost k rozšíření aktivit
V ATEEZ jsem vokalistou, ale náhodou jsem měl ve SPARKLING na starosti rap. Upřímně jsem rapoval během mého konkurzu a myslel si, že získám pozici rapera. Netušil jsem, že v seriálu dostanu příležitost zahrát si tak všestranného člena. Pomyslel jsem si: 'Prostřednictvím mého herectví, neoslovím různými kouzly?'. Se Young ze SPARKLING má svou vlastní image, ale myslím, že by si to fanoušci užili o něco více, kdyby se překrývala s mou image.

Přezdívka Star (hvězda)
Seong v mém jméně znamená hvězda. Vždy to dávalo smysl. Stát se hvězdou, umělcem, který pilně pracuje, aby se stal něčí hvězdou. To je také můj cíl. S fanoušky se navzájem nazýváme hvězdy. Protože potřebujeme existenci toho druhého, mám tuto přezdívku nejraději.

Premiéra seriálu Imitation je stanovena na 7. května.


ZDROJ: twitter.com/transforatz
FOTO: twitter.com/IMTSdotcom


Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9