Sam Kim - Fakta a zajímavosti

15:00 | 24.08.2019 Eunka 0
Znáte sympatického písničkáře, který se v soutěži K-pop Star 3 umístil na 2. místě? Sam Kim má rozhodně talent a my se s ním teď trochu lépe seznámíme.
Sam Kim
Sam Kim FOTO: twitter.com/leegititssam
Narodil se 19. února 1998 ve Federal Way (Washington, USA) jako Kim Gun Ji. Má mladšího bratra Joo Younga a mladší sestru Su Jin. Narodil se ve znamení Ryb.

Ovládá hru na kytaru a na klavír. Nebrání se žádným žánrům. Vyzkoušel si soul, R&B, jazz, folk i rock. Písně si skládá sám. Píše si i texty.

V Koreji je známý především díky soutěži K-pop Star 3, ve které se umístil na 2. místě. V rámci soutěže nazpíval a vydal několik singlů, například I'm In Love, Honey, Lies a That XX.

Přiznal, že po soutěži měl přestávku, během které výrazně přibral. Kvůli debutu musel zhubnout. Uvedl, že během tří let shodil 25 kg a musí stále dbát na zdravou stravu a pravidelně cvičit.

Po soutěži podepsal smlouvu s vydavatelstvím Antenna Music, které se zaměřuje na indie interprety. Zakladatele společnosti Yoo Hee Yeola si hluboce váží a bere ho jako otce. Je mu vděčný za jeho starostlivou péči.

 

Nazpíval OST pro seriály Goblin a Search WWW. Zazpíval si i v populárním pořadu Immortal Songs 2. 

V Kostarice natáčel televizní pořad The Friends. Kolegy mu dělali Eric Nam a Song Yu Vin.

Na kytaru ho naučila hrát jeho první láska. V jednom pořadu prozradil, že neumí číst noty. Má však skvělý sluch a díky tomu se bez znalosti not obejde.

Debutoval 10. dubna 2016 s albem I am Sam. Postupně spolupracoval s umělci jako jsou Loco, Crush, Zico, Kwon Jin Ah a Chai.

Můžete ho sledovat na twitteru a na instagramu.

ZDROJ: drama.fandom.com, en.wikipedia.org, soompi.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9