Od koho se JR z NU’EST učí, jak přežít v džungli?

13:00 | 09.02.2018 BoraBene 0
JR, leader chlapecké skupiny NU’EST, se chystá do džungle. Kdo mu poskytl cenné rady a kdo mu pomohl si sbalit?
JR
JR FOTO: twitter.com
Jak jsme vás již informovali, JR z NU’EST se vydává do džungle s pořadem Law of the Jungle in Patagonia.

Sbalit se do divočiny mu pomáhal Ren. JR řekl: "Poprvé budu na tak dlouho odloučen od členů NU’EST," a Ren doplnil: "Jsme spolu už 10 let. Mám z takový hořkosladký pocit, ale zároveň věřím, že si povede dobře. Důležité je být fyzicky zdravý a umět se přizpůsobit džungli."

Jako někdo, kdo v pořadu již vystupoval, poskytl Mingyu ze SEVENTEEN pár užitečných rad přes telefon: "Pomáhá, když si s sebou vezmeš věci každodenní potřeby. Místo krému proti slunečnímu záření použij verzi v tyčince." Pak vysvětlil, že v džungli se snadno zašpiní a používat tyčinku je tedy snažší než krém.

Po vyslechnutí rad si JR sbalil i plavecké ploutve, palivo, píšťalku, kompas, kompresní triko, vyhřívané spodní prádlo a oblečení vhodné do hor a okomentoval to slovy: "Teď už se džungle nebojím."

První epizoda "Law of the Jungle in Patagonia" se vysílala 2. února. Kromě JR se do Patagonie v Jižní Americe podívají i herečka a Miss Korea 1988 Kim Sung Ryung, herec Kim Seung Soo (seriál First Love Again), trotová zpěvačka Hong Jin Young, Jung Chaeyeon z dívčí skupiny DIA, Kim Dong Jun ze skupiny ZE:A (třetí člen, který se pořadu účastní), herec Jo Jae Yoon (seriál The Chaser), Minhyuk ze skupiny MONSTA X, zpěvák skupiny Koyote Kim Jong Min (také člen variety show 2 Days & 1 Night), Rowoon z chlapecké skupiny SF9, modelka a herečka Kim Jin Kyung (Andante) a v neposlední řadě herec Jo Yoon Woo (Flower Boy Ramen Shop).

S kým byste se nebáli vyrazit do džungle?

 
ZDROJ: allkpop.com

Diskuze

TOP0 článků

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,3%
Čína
46,9%
Japonsko
34,8%
Vietnam
5,4%
Thajsko
8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,6%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9